Marius Teicu interpreteaza pentru copiii brasoveni

Marius Teicu interpreteaza pentru copiii brasoveni

0 90

Opera Brasov va invita la spectacolul „Frumoasa din padurea adormita” muzical de Marius Teicu si Silvia Kerim, dupa basmul cu acelasi nume de Charles Perreault.
Una din cele mai frumoase si mai cunoscute povesti pentru copiii de toate varstele transpusa in ritmuri moderne de inegalabilul Marius Teicu in interpretarea artistilor Operei din Brasov, solisti, cor, balet. Decoruri si costume spectaculoase, se inaugureaza cel mai performant sistem de sonorizare, o muzica ce face sa canti, sa dansezi, sa visezi!
Regia: Attila Török,
Coregrafia si miscarea scenica: Nermina Damian
Scenografia: Serban Iuca
Asistent regie: Gabriel Oana
Cu: G. Hazarian, L. Schuller (debut Bibi), N. Zaharia, M. Zafiri (debut Zimbi), C. Rosu, N. Chirila (debut Zana Buna), A. Ichim, M. Oancea (debut Print), S. Hazarian (debut Doica), M. Tamasan (debut Bob)
Iata cum incepe povestea pusa pe muzica de binecunoscutul si apreciatul compozitor, Marius Teicu:
„A fost odata ca niciodata, ca de n-ar fi nu s-ar povesti, un imparat si o imparateasa. Intr-o buna zi, imparateasa nascu o fetita atat de frumoasa ca imparatul nu-si mai incapea in piele de bucurie.
In bucuria lui, imparatul dadu o mare petrecere unde pofti toate rudele, prietenii si ursitoarele, ca sa-i inzestreze fiica cu fel si fel de daruri: frumusete, bucurie, virtute, bogatie, noroc. La petrecere sosira, rand pe rand, sapte ursitoare poftite de imparat la ospat, iar bucatele au fost servite de pe talere de aur. Deodata, petrecerea a fost deranjata de un musafir nepoftit, era o ursitoare, de care nu mai auzisera de foarte multa vreme. Pesemne ca ursitoarea cea rea venise sa se razbune pe rege pentru ca uitase s-o invite. ”

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.