Marius Dunca, lacrimi de crocodil pentru HORECA

Marius Dunca, lacrimi de crocodil pentru HORECA

3 79
Presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), Marius Alexandru Dunca, verifica modul de respectare a prevederilor legale privind normele de comercializare a produselor, in Piata Gorjului din Bucuresti, marti, 8 iulie 2014. RAZVAN LUPICA / MEDIAFAX FOTO

Fostul șefal ANPC, fostul ministru al Tineretului și Sportului, culmea că nu e nici tânăr nici sportiv, actualul deputat șef de PSD Brașov care a reușit frumosul rezultat de a nu avea niciun vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov și niciun viceprimar al Brașovului deja de două mandate ale aleșilor locali, plânge de mila HORECA.
Cu toate acestea, în guvernările infracționale ale lui Dragnea și Dăncilă a sprijinit constant supradimensionarea aparatului bugetar birocratic de stat, cu amantele, sicofanții, verii, verii verilor, unchii verilor, mătușile Tamara ale verilor, clientela infracțională, interlopii, alte deșeuri ale societății, să ocupe slujbe bine plătite din banii publici, dar să muncească la și pentru partid. Pe birou, sau sub birou, prin instituțiile statului, vezi cazul Dragnea.

Doi pesediști, unul actua,l unul expirat,  ca doi crocodili cu lacrimile la purtător
Atunci Dunca nu plângea cu lacrimi de crocodil pe umărul HORECA. Acum l-a apucat sfâșierea, grija părintească, empatia ProIMM-istă, ca pe Mohaci. Ai zice că nu provin din același trunchi drăgnist.
Deși cei doi se urăsc, ei sunt similari până la echivalență. Social-democrația nu poate fi reprezentată onest de asemenea specimene. Este nevoie de un suflu nou, revoluționar pe stânga eșichierului politic, care să susțină salariații patriei provenind din rândul acestor salariați.
Unul sau mai mulți socialiști, nu numai în declarații ci și în comportament și în credință. De la înălțimea președențială a trabucului și whiskey-ului afumat, a limuzinei și a SUV-ului ce împroașcă arogant salariatul cu noroiul străzii, nu poți propovădui egalitatea și fraternitatea social-democrației. Pur și simplu nu ești din acest film.

Libiu Mateescu  

COMENTARII

  1. Te-ai trezit tu sa te freci in cur cu Dunca, milogule. mai tremuri de la alcool, ca ieir dormeai sub masa la Rapidu

  2. Du-te bă căcănarule, ești tu smecher care esti de te ei de totă lumea. Băi nici dracu nu citeste fițuica asta. Marele cucubau. Băi lichea lihnită de foame, ciocul mic și cautati servici.

  3. Bine caracterizate cele două lighioane dar ele nu trebuie să dispară, ele trebuie sprijinite pînă reușesc să îngroape definitiv ciuma roșie!!!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.