Marius Dunca a fost ales preșdinte al organizației județene PSD Brașov

Marius Dunca a fost ales preșdinte al organizației județene PSD Brașov

0 157

Duminică, PSD a organizat mai multe evenimente importante la Brașov. La orele dimineții, câteva sute de braşoveni au participat la un miting de susţinere a valorilor europene, iniţiat de PSD, cu ocazia Conferinţei extraordinare de alegeri a PSD Braşov.

În Piaţa Sfatului din Braşov au urcat pe scenă, mai mulţi miniştri PSD din guvernul Dăncilă, secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu dar şi preşedintele PSD Braşov, Marius Dunca. Aceştia s-au adresat simpatizanţilor veniţi la întâlnire, trecând în revistă realizările guvernării şi făcând apel la unitate naţională.
Scena din Piața Sfatului a fost flancată de numeroși simpatizanți ai PSD, îmbrăcați în costume populare și care purtau stegulețe tricolore. Înainte de miting, lumea a solicitat să facă poze cu miniștrii prezenți la Brașov, cel mai asaltat, din acest punct de vedere, fiind ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici.

După mitingul din Piaţa Sfatului, miniştrii au socializat cu braşovenii participanţi la miting, ascultându-le păsurile. Apoi, s-au îndreptat spre complexul ARO, unde a avut loc Conferința extraordinară de alegeri a PSD Brașov. Acolo, au luat cuvântul miniștrii veniți de la București, parlamentari PSD de Brașov, membri ai organizației PSD Brașov, care și-au reafirmat sprijinul față de Marius Dunca, acesta obținând până la urmă, cu unanimitate de voturi, funcția de președinte al organizației județene a PSD Brașov.

Prezent și el la Braşov, ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a precizat că joi, 28 martie, în şedinţa de Guvern, va fi formulată şi analizată propunerea de modificare a Ordonanţei 114, privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal-bugetare. Aceasta, după ce au avut loc discuţii agreate de toţi factorii din domeniu.

Miniștrii prezenți la Brașov au avut întâlniri și cu primarii PSD din județ, cu hotelierii din zona Brașovului, dar și cu conducerea Comitetului Olimpic și Sportiv Român, reprezentată de președintele Mihai Covaliu și de secretarul general George Boroi. Așteptat de organizatorii acestor evenimente, președintele PSD, Liviu Dragnea, nu a ajuns la Brașov, din motive  medicale (internat în spital n.r.), după cum a precizat Codrin Ștefănescu, secretar general al PSD.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.