Mariri salariale in 2008

Mariri salariale in 2008

0 72

Guvernul este „pus pe fapte mari anul acesta” sau cel putin asa reiese din declaratia data ieri, dupa sedinta de Guvern, de catre ministrul muncii, Paul Pacuraru. Acesta a afirmat ca executivul a hotarat majorarea salariilor din invatamant cu 12,37%, pe cele din sistemul sanitar cu 11,3%, iar pe cele ale functionarilor publici cu 10,25%. Acestea urmeaza a fi aplicate in doua etape, in lunile aprilie si octombrie ale lui 2008. Declaratia vine in contra afirmatiilor premierul Calin Popescu Tariceanu si ale ministrului Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, care declarau saptamana trecuta ca salariile se vor mari cu un procent format dintr-o singura cifra.


??????????? Potrivit Memorandumului pentru majorarea salariilor din sistemul bugetar, pentru anul 2008, procentul mediu de crestere a salariilor este de 9,5%, cele mai multe procente obtinand profesorii iar cele mai putine, militarii, functionarii din penitenciare si personalul din politie si interne, respectiv 4,04%,


??????????? Singurii „necajiti” carora nu li se vor mari lefurile sunt diplomatii, deoarece veniturile acestora au fost majorate in trimestrul patru al anului trecut.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.