Marii fotbaliatori din Poiana Brasov

Marii fotbaliatori din Poiana Brasov

0 75


Doi dintre belferii cu pretentii europene pentru echipele lor au petrecut cumpana anilor la Poiana Brasov , prilej cu care nu au uitat sa se dea pe zapada si in stamba, povestind unor reporteri rebegiti de frig si de inutilitatea practica a actiunii lor, cum vor calari in 2008 pe caii albi ai succesului in fotbal.


?


Ca Gigi Becali este gura mare se stie. Asa ca nu ne poate mira declaratia sa cum ca anul acesta va lasa deoparte orice si se va ocupa numai de fotbal. Nu tu afaceri, nu tu politica, nimic altceva. Numai si numai fotbal, ca este si tare priceput in asta ( vezi cazul Thereau, jucatorul scuipat ca o masea stricata si dupa care plange acuma ).


Astia da castraveti scosi la vanzare gradinarului !


Gigi Becali sa-si lase de izbeliste oitele de pe binecunoscutele pasuni bucurestene? Gigi Becali sa lase noua sa generatie de izbeliste?


Hai, Gigele, ca vine primavara si se topeste zapada. Pe ce te mai dai cu sania vorbelor?


?


Celalalt mare fotbaliator aflat in Poiana a fost George Copos. Si el a petrecut trecerea anilor impreuna cu familia si cativa cunoscuti, insa a facut-o in hotelul si restaurantul sau.


Asta nu l-a impiedicat din declaratii de preamarire a echipei de fotbal pe care o pastoreste , visand titlul de campion cu bugetul unui avar. In acest sens se poate spune ca a fost cam zgarcit si in declaratii, comparativ cu zurgalaii becalieni.


?


Insa fondul este acelasi. Ambii le stiu pe toate, mai abitir ca Ceausescu, vorba lui Ioan Noculaie, brasoveanul.


?


Nu ne ramane decat sa asteptam sfarsitul baladei ca sa aflam unde s-a poticnit calul.


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.