Mariana Tarca revine la Rulmentul

Mariana Tarca revine la Rulmentul

0 58

Ieri dimineata, in cadrul unei sedinte cu factorii de raspundere, Mariana Tarca a fost (re)numita in functia de antrenor al echipei de handbal Rulmentul Brasov, echipa aflata intr-o situatie aproape imposibila.
Tarca revine la echipa brasoveana dupa un an si jumatate de cand a fostdemisa – in mod eronat, parerea mea. Ea il inlocuieste pe banca tehnica pe Herbert Mueller, cel care, la randul lui, o inlocuise..
“In situatia in care se prezint echipa in acest moment, viitorul nu se anunta a fi roz. Trebuie sa fim optimisti si sa discernem foarte bine ce facem in continuare. Situatia financiara peste tot în lume este grea si nici Rulmentul nu este ocolita de acest lucru. In acest moment avem legitimate mult sub 10 jucatoare senioare, cate ne impune regulamentul, astfel ca trebuie sa gasim rapid solutii. Mi-e greu sa spun ce se va intampla sambata, la meciul cu Resita”, a declarat Tarca.

“Unde se inchide o usa, se deschide o alta. Drumul meu la Brasov s-a incheiat, eu mi-am dat un cuvant aici si am ramas atata timp cat a fost nevoie de mine”, a declarat, la randul sau, Herbert Muller despre plecarea sa.

In rest, Consiliul de administratie al CS Rulmentul a decis ca Florin Florea sa fie numit presedintele clubului, iar Mircea Cucuian sa isi pastreze functia de director sportiv.
Teodor Florescu a declarat ca la intalnire s-au luat unele decizii in ceea ce priveºte forma de organizare a clubului, dar deocamdata, pana la sfarsitul primaverii, lucrurile nu sunt foarte clare.
“In acest moment si Primaria va sprijini aceasta echipa si ce este foarte clar este ca Mueller a fost inlocuit cu Mariana Tarca. In zilele urmatoare vor avea loc mai multe discutii si se va ajunge la cea mai buna forma de organizare”, a declarat patronul Rulmentului.

Sa speram ca, trecand peste toate aceste greutati si peste un regulament stupid al FRH, echpa cu traditie Rulmentul sa reziste in prima divizie, iar din campionatul viitor sa ajunga sa se bata din nou pentru primele locuri.

Dan Bota

NR
O stire de ultima ora da ca sigura ramanerea lui Herbert Mueller pe banca tehnica a fetelor de la Rulmentul.
Vom reveni.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.