Marian Rasaliu vrea ca AFI să fie cumpărat de comunitatea braşoveană şi...

Marian Rasaliu vrea ca AFI să fie cumpărat de comunitatea braşoveană şi transformat în spital

0 124

Candidatul PSD la funcţia de preşedinte a Consiliului Judeţean Braşov, fostul senator și prefect al Braşovului, Marian Rasaliu a declarat într-o emisiune la Nova TV că îşi doreşte ca primarul, preşedintele CJ şi Guvernul să facă o ofertă pentru preluarea clădirii viitorului centru comercial AFI din Centrul Civic al Braşovului şi transformarea acestuia în spital regional. „Stau şi vă întreb: spaţiul acesta s-ar preta pentru un spital ultramodern? Să desfiinţăm – nu să desfiinţăm – să mutăm practic activitatea de la Boli Infecţioase care se desfăşoară cum se desfăşoară (…) în acele spaţii insalubre, activitatea de la Spitalul Astra, chiar şi Spitalul Judeţean din Braşov – e adevărat că se fac investiţii şi se bagă bani mai ales în Unitatea de Primiri Urgenţe – şi este un lucru foarte bun pe care îl face actuala administraţie judeţeană – dar, totuşi, toate spitalele – Spitalul de Neurologie – toate aceste activităţi ar putea să fie sub un singur acoperiş în Centrul Civic în municipiul Braşov şi eu vă garantez că nu va mai fi nevoie să se construiască sau să se gândească cineva la construirea unui alt spital!”, a declarat Rasaliu.
„E o idee pe care, dacă eu aş fi într-o funcţie de decizie la nivelul judeţului sau municipiului, aş lua-o foarte în serios”, a spus candidatl PSD.

AFI Europe România susţine că deschiderea centrului comercial AFI Braşov din Centrul Civic al Braşovului, va fi 1 mai (noua zi a clasei corporatiste pe rit nou probabil) susţin cei de la BizBraşov.
Dezvoltatorul a avansat la 120 de milioane de euro suma investită în mall-ul de la Braşov, realizat pe terenul fostei fabrici Hidromecanica, înfiinţată la 1880.

I.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.