Marian Rada: O victorie care ne apropie de obiectivul stabilit

Marian Rada: O victorie care ne apropie de obiectivul stabilit

0 86

Marian Rada tehnicianul formatiei Rapid Bucuresti, a declarat ca victoria obtinuta de Rapid, cu scorul de 1-0, in fata formatiei Steaua, este cea mai importanta din cariera sa si ca jucatorii ii dedica rezultatul presedintelui Dinu Gheorghe, care „trece prin momente grele cu sotia lui”.

„Este o victorie care ne apropie de obiectivul stabilit, Liga Europa. Baietii au dat dovada de mare caracter, au luptat pana la epuizare. Pancu are o varsta si si-a dat viata pe teren azi. Ma intrebau daca Pancu mai poate si le-am spus ca Pancu joaca si mort. Este cea mai mare victorie din cariera mea. Primul meu derbi castigat. Ca sa ma laud acum, aici a castigat Mircea Lucescu, Hizo si eu. Glumesc. Noi puteam fi surprinsi doar printr-un sut nefericit. Noua ne mai trebuie doua puncte pentru Liga Europa. Ultimele puncte sunt cele mai grele”, a spus Rada in conferinta de presa de dupa meci.

Tehnicianul a explicat si de ce portarul Mircea Bornescu nu a fost convocat pentru acest meci: „Eu sunt de parere ca nu poti tine la echipa intr-un meci doi portari de mare valoare. Daca apara Coman, este rezerva Straton, iar daca apara Bornescu, este rezeva tot Straton”.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.