Marian Milut, noul lider al taranistilor

Marian Milut, noul lider al taranistilor

0 208

?


Duminica, Congresul extraordinar al PNTCD a adoptat motiunea lui Marian Milut, care a fost validat astfel in functia de presedinte al Partidului National Taranesc Crestin Democrat. Congresul taranist a validat, cu 522 voturi , motiunea Milut la conducerea PNTCD. Marian Milut este noul presedinte al PNTCD, Aurelian Pavelescu – prim-vicepresedinte, iar Gheorghe Ciuhandu – presedinte al Consiliului National de Coordonare.


Motiunea echipei lui Serban Radulescu a intrunit 124 voturi, iar motiunea lui Ioan Avram Muresan a fost votata de 110 delegati la Congresul PNTCD.


?


PNTCD cere condamnarea „neo-comunismului”


Dupa ce si-au ales presedintele, taranistii au adoptat prin vot si o rezolutie in care se cere ca procesul comunismului sa se extinda si la perioada „neo-comunista”, iar dosarele Securitatii sa fie publicate. Congresul extraordinar al PNTCD a votat o rezolutie in care se cere ca procesul comunismului, initiat de presedintele Rom?niei, sa se extinda si la nivelul unui „proces al neo-comunismului”.


Al doilea punct al rezolutiei solicita publicarea dosarelor intocmite de Securitate, precum si a unor liste cu ofiterii si colaboratorii acestei institutii represive, in vederea reconcilierii nationale. Iar ultimul punct specifica adoptarea unei legi a lustratiei.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.