Marian Iancu vede un singur vinovat… Michel Platini

Marian Iancu vede un singur vinovat… Michel Platini

0 324

Marian Iancu finantatorul formatiei FC Timisoara, a declarat imediat dupa meci la un post de televiziune, ca infrangerea in fata lui Manchester City cu scorul de 1-0, o pune doar pe seama arbitrajului. Iancu a cerut doua penaltiuri si crede ca in spatele neacordarii lor se afla presedintele UEFA, Michel Platini.
„La banii pe care îi investeste patronul de la Manchester City, nu cred ca se pune problema echipei învingatoarei. Bine, am facut si noi greseli, dar am jucat tactic foarte bine. La câti bani au investit, la ce sa ne asteptam? Ca se da vreun 11 metri? Sa fim seriosi. Nici daca aveam 10 penalty-uri, nu se dadea niciunul.
Suntem o tara prea mica. Nici nu sunt suparat, ce putem sa le zicem? Avem un presedinte de FRF care l-a sustinut pe Platini, dar probabil ca si-a primit rasplata prin acea convocare in Comitetul Executiv UEFA. Daca vom avea un arbitraj bun in retur, avem sanse”, a declarat Marian Iancu la DigiSport.
FC Timisoara a pierdut pe teren propriu cu scorul de 1-0, meciul disputat impotriva celor de la Manchester City, partida contand pentru play-offul Europa League.

C.S.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.