Marian Iancu: Goga este netransferabil

Marian Iancu: Goga este netransferabil

0 106

Marian Iancu patronul gruparii Politehnica Timisoara, a declarat ca atacantul Dorin Goga este foarte greu de transferat de catre Steaua. Chiar daca finantatorul Stelei, Gigi Becali a anuntat public ca si-l doreste pe varful lui Poli, Iancu spune ca atacantul este cel mai bine platit fotbalist roman din Liga 1, in conditiile in care Steaua are un plafon salarial de maxim 10.000 de euro pe luna.

„Atata timp ca este o declaratie publica a domnului Becali, va ramane cu ea. Goga este cel mai bine platit fotbalist roman din campionatul intern. Este foarte greu sa se apropie cineva de acest nivel. Noi am platit 1,5 milioane pe el, deci este aproape imposibil de transferat. De la dorinta la putinta este cale lunga”, a afirmat Marian Iancu.

In ceea ce priveste relatiile finantatorului de pe Bega cu presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, acesta a spus ca nu s-a impacat cu „Nasul” si ca nici nu prea intentioneaza.
„Nu m-am impacat cu Mircea Sandu, este presedintele Federatiei Romane de Fotbal, trebuie sa-l respect. L-am vizitat o singura data in ultimii cinci ani.

Nu ma intereseaza viata lor personala, nu fac investigatii asupra vietii lor private. In fiecare zi este programata este programata cat o echipa, noi am fost in ultima zi.

Inca nu am primit raspunsul. Noi am fost pe 9 sau pe 10. Vă spun ca nu sunt probleme si nu vor fi niciodata.
Ma bucur ca TAS-ul nu a intors deciziile comisiilor, asta dovedeste ca au judecat corect”, a spus Iancu.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.