Maria Luiza Steinesz, eleva de 10 a BAC-ului brasovean

Maria Luiza Steinesz, eleva de 10 a BAC-ului brasovean

0 925

A intrat prima la liceu si a absolvit prima pe judet! Este performanta Mariei Luiza Steinesz, singura eleva din judetul Brasov care a obtinut media 10 la examenul de bacalaureat.

A intrat prima la liceu si a absolvit prima pe judet! Este performanta Mariei Luiza Steinesz, singura   eleva din judetul Brasov care a obtinut media 10 la examenul de bacalaureat. Luiza a absolvit Colegiul National „Unirea” cadre 08.55 la profilul filologie intensiv engleza si a dat Bac-ul la limba romana, istorie si logica. Vestea ca a obtinut 10 pe linie a fost cel mai frumos cadou de majorat. Luiza a invatat temeinic in fiecare an iar acum se bucura ca toata munca ei a fost rasplatita de nota maxima.

Vestea ca e prima din judet a primit-o de la mama ei, cea care i-a fost mereu alaturi, si care spune ca Luiza este copilul pe care si l-ar dori orice parinte si ca rezultatul obtinut era predictibil.

Luiza nu vrea sa plece din tara si nici din oras. Se va inscrie la Universitatea Transilvania la Facultatea de Litere la sectia nou infiintata romano chineza si nu s-a hotarat inca daca ii va sta mai bine la catedra sau intr-o redactie de ziar.

Ca orice tanar de varsta ei, Luiza are si alte pasiuni in afara scolii. De la sase ani canta la Palatul Copiilor si in corul UNISON. De altfel, a participat la toate activitatile defasurate cu diferite ocazii in cadrul liceului.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.