Margareta de Aur a ramas la Brasov

Margareta de Aur a ramas la Brasov

0 203

In week-end, in Bran la “Popasul Reginei”, a avut loc decernarea premiilor “Margareta de Aur”, editia a III-a. Premiile au fost instituite in dorinta de a evidentiat pensiunile si vilele de calitate, care sa constituie o sursa de inspiratie pentru cei ce sunt la inceput de drum si doresc o afacere de succes in domeniul agroturismului.


?


Prima editie a acestui concurs a avut loc in 2004. Evenimentul s-a desfasurat la Cheile Gradistei, Moieciu in cadrul Conferintei Mondiale organizate de ANTREC si Organizatia Mondiala de Turism, in prezenta Secretarului Generalal OMT, Dl. Frangialli Francesco.


?


Cea de-a II-a editie a avut loc in 2005, cu ocazia evenimentului “Saptamana Europeana a Turismului Rural”, la Muzeul Taranului Roman,Bucuresti, in prezenta Dlui. Klaus Ehrilch, Presedinele EUROGITES.


?


Dna. Maria Stoian – Presedinte de Onoare ANTREC si Dl. Attila Daragus – Presedinte ANTREC au anuntat anul acesta marile premii, ce au fost castigate de urmatoarele pensiuni:


„« La categoria – Traditie Locala – Pensiunea “La Balaban”, din Bran – ANTREC Brasov;


„« La categoria – Gastronomie – Pensiunea “Casa cu Tei”, din Sarata Monteoru – ANTREC Buzau;


„« La categoria – Agrement – Pensiunea “Nasul si Prietenii”, din Cristian – ANTREC Brasov;


„« La categoria – Gradina Frumoasa – Pensiunea “La Mesteceni”, din Rahau – ANTREC Alba.


?


Pensiunile agroturistice din judetul Brasov devin tot mai reprezentative la nivel national. Astfel, 19 pensiuni din judetul nostru au fost premiate.


?


Majoritatea unitatilor turistice brasovene care au primit premii, respectiv 14, au fost din zona Bran-Moeciu. Celelalte cinci unitati turistice distinse la aceasta competitie au fost din localitatile Cristian, Rasnov, Prejmer si Teliu.


?


Pensiunile brasovene s-au remarcat in mod deosebit si in privinta posibilitatilor de agrement pe care le ofera, de altfel unul dintre cele mai importante aspecte de care turistii tin cont atunci cand aleg locatia in care vor sa se cazeze. La aceasta sectiune, sase pensiuni au fost distinse la „Margareta de Aur”, una dintre acestea, respectiv o unitate din Cristian, primind chiar premiul cel mare.


?


Cei prezenti au avut ocazia sa asculte colinde din zona Bran-Moieciu. De buna organizare s-au ocupat membrii Filialei ANTREC Brasov.


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.