Marfă de contrabandă în Piaţa Astra

Marfă de contrabandă în Piaţa Astra

0 199

Poliţiştii au descins la standurile cu haine unde au găsit vestimentaţie şi încălţăminte sport cu însemne ale unor mărci celebre contrafăcute. 5 persoane bănuite că se ocupau cu comerţul acestor mărfuri au fost conduse la audieri la sediul IPJ Braşov

Poliţiştii au descins la standurile cu haine unde au găsit vestimentaţie şi încălţăminte sport cu însemne ale unor mărci celebre contrafăcute. 5 persoane bănuite că se ocupau cu comerţul acestor mărfuri au fost conduse la audieri la sediul IPJ Braşov. Descinderea a avut nevoie de protecţia poliţiştilor de la Serviciul de Acţiuni Speciale.

Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Eeconomice din cadrul IPJ Braşov au executat astăzi percheziţii domiciliare şi la punctele de lucru ale unor societati comerciale. Acţiunile au vizat drepturile de proprietate intelectuală şi combaterea comerţului cu mărfuri contrafăcute.

Acţiunea s-a desfăşurat în zona Pieţei din Astra la standurile cu haine şi încălţăminte de unde poliţiştii au ridicat saci întregi cu haine contrafăcute. Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz.

Au fost verificate standurile cu tricouri, pantaloni scurţi şi încălţăminte cu însemnele unor firme celebre iar marfa care prezenta suspiciuni a fost ridicată.

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul şi sub protecţia poliţiştilor Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul inspectoratului de poliţie. Rezultatele acţiunii vor fi făcute publice la centralizarea tuturor datelor.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.