Marele premiu adjudecat!

Marele premiu adjudecat!

0 71

12 milioane de euro este suma care a fost pusa in joc, in aceasta duminica, de catre Loteria Romana, la Categoria I la Loto 6/49.


Dupa 21 de saptamani de extargeri, un roman, de aceasta data, a „ghicit” numerele, combinatia norocoasa de la aceasta extragere.


Este cel mai mare premiu pus in joc din istoria Loteriei. Ultima data marele premiu de categoria I la Loto 6/49 a fost castigat pe 26 august 2007. Atunci ?castigator a intrat in posesia a 10,45 milioane de euro, fiind la acel moment cel mai mare premiu din istoria Loteriei Romane.
Numerele extrase duminica seara sunt:


?


??????????? ??????????? 36, ???6, ???47, ???24,?? ?20, ???2.


??????????????????????????????????? Noroc: ????????? 9353164


?


Din primele informatii premiul record pus in joc a fost castigat de un jucator bucurestean. El va trebui sa se prezinte la agentia de la care a luat biletul pentru a solicita ridicarea premiului.


Castigatorul nu se va bucura de toate cele 12 milioane de euro puse in joc. Impozitul aferent acestui castig este de 25% il va lasa cu aproximativ 9 milioane de euro, suficienti totusi pentru a-i mentine recordul.


Castigatorul va incasa un premiu net de 9,3 milioane euro.
La categoria a doua au fost 139 de oameni care au nimerit cinci numere, iar la a treia 7200 de romani au ghicit patru numere.COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.