MARELE „MUT” SI MARELE „GURALIV” SUNT DOAR NISTE PROFITORI ORDINARI !!

MARELE „MUT” SI MARELE „GURALIV” SUNT DOAR NISTE PROFITORI ORDINARI !!

0 435

După ce Klaus Iohannis l-a dat pe mîna Binomului SRI-DNA pentru a-l forța să demisioneze, Victor Ponta a găsit de cuviință să înalțe către Cotroceni priviri de pisoiaș încredințat că NOUL Stăpîn îl va chema înapoi, în casă, la lăptic,povesteste pe blogul propriu redutabilul Ion Cristoiu.
Sub acest semn, Victor Ponta a mărturisit c-a discutat la un moment dat, din proprie inițiativă, chestiunea măririi salariilor la demnitari: ”Am discutat cu domnul Iohannis în martie şi i-am spus că susţin şi mi se pare un lucru de bun simţ ca şi demnitarii români să aibă venituri mai mari decât au în acest moment. (…) Nu doar că am discutat, dar chiar am făcut o grilă care să aibă un sens.”
Ia te uită!
am tresărit noi, muritorii – cînd erau bot în bot cei doi discutau grile de salarizare pentru ei, demnitari binecuvîntați cu privilegiul de a le ține telefonul un aghiotant cu zvîcnete de Să trăiți!, și a citi presa, în locul lor, o jună cu fustă scurtă, plătită cu bani grei pentru asta!
Nu conta că era o porcărie pentru primii doi oameni ai tarii să măreașca pe blat,la o cafelutza, salariile unor demnitari care se fudulesc cu cărți de vizită pe care scrie Premier sau Președinte sau Ministru sau Consilier prezidențial. Si acest comportament de stapani din Evul Mediu se petrecea în timp ce imensa masă a funcționarilor publici ar fi rămas cu salariile de mizerie și cu truda în anonimatul deplin.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.