„Marea înlocuire” inseamnă exterminarea rasei albe prin imigrația în masă!

„Marea înlocuire” inseamnă exterminarea rasei albe prin imigrația în masă!

0 281

Expresia „Marea inlocuire”, in stirile care au urmat utilizarii de catre tragatorul din moscheea din Noua Zeelanda, Brenton Tarrant, inseamna exact: exterminarea rasei albe in patria ei istorica prin imigratia in masa din Lumea a Treia, un proces care daca va continua vom vedea cum albii scad ajungand minoritate in majoritatea statelor din Europa Occidentala, America de Nord, Australia si Noua Zeelanda in urmatorii 30 sau 40 de ani, si apoi vor fi complet supusi la disparitie in decurs de cateva decenii.

barca

Desi mass-media liberala neaga ca aceasta este realitatea – pentru face parte din marele plan de a face posibil acest proces de exterminare -, toate faptele arata in mod clar ca albii sunt inlocuiti in toate tarile lor de origine si ca doar mincinosii absoluti ai mass-mediei controlate ar putea indrazni sa pretinda contrariul.

US-Minority-white-in-2045.jpg

Statele Unite  minoritate alba in 2045

In the United States of America, for example, according to official US Census Bureau predictions from March 2018, the US is set to become majority nonwhite by 2045—or in just 27 years’ time.  In Statele Unite ale Americii, de exemplu, conform previziunilor oficiale ale Biroului de Recensamant al SUA din martie 2018, populatia alba din SUA urmeaza sa devina neconditionat minoritate pana in 2045, sau doar in 27 de ani.

invasion-caravan-Mexico

Invazie caravana-Mexic

In cursul aceluasi an, Biroul de recensamant al SUA a declarat ca „albii” vor fi 49,7% din populatie, fata de 24,6% pentru hispanici, 13,1% pentru negri, 7,9% pentru asiatici si 3,8% pentru populatie multiraciala.

Deoarece nonwhites ca grup sunt mai tineri decat albii, punctul minoritar pentru albi vine mai devreme pentru grupurile de varsta mai mici. Proiectiile recensamantului arata ca, pentru tinerii cu varsta sub 18 ani – populatia post-milenara – nonwhites vor depasi albii in 2020 – mai putin de doi ani.

year-when-whites-become-minority

Pentru cei cu varsta cuprinsa intre 18 si 29 de ani, membrii grupului de forta de munca mai tineri si ai populatiei care are varsta de vot – punctul de basculare va avea loc in 2027.

Pana in 2060, proiectele de recensamant ale albilor vor cuprinde doar 36% din populatia sub 18 ani, iar hispanicii reprezinta 32%.

Aceasta predictie foloseste definitia infailibil inexacta a „albului” (ca este “a person having origins in any of the original peoples of Europe, the Middle East, or North Africa” „o persoana care are origini in oricare dintre popoarele originale din Europa, Orientul Mijlociu sau Africa de Nord”) – deci numarul real de albi va fi sigur chiar mai putin decat spun statisticile oficiale.

In Europa de Vest, se desfasoara acelasi. In Britain, for example, the number of nonwhite pupils in UK primary schools as of 2012 was 27.1 percent of the total in primary schools, and 23.4 percent in secondary schools. In Marea Britanie, de exemplu, numarul elevilor cu origini imigranti din scolile primare din Marea Britanie incepand cu anul 2012 a fost de 27,1% din totalul scolilor primare, si 23,4% in scolile secundare. La aceasta rata de reproducere, nonwhites va fi majoritatea populatiei sub 21 de ani in Marea Britanie pana in 2030 – doar 10 ani distanta.

According to official statistics released by the UK government’s Department of Education, Potrivit statisticilor oficiale publicate de Departamentul de Educatie al guvernului britanic, copiii albi britanici au fost efectiv curatati etnic in cele mai multe scoli din Great London, Birmingham, Manchester si parti din South Yorkshire si East Lancashire, cu nu mai putin de 1.755 institutii sau una din noua scoli din intreaga tara, care acum are majoritatea „elevilor care nu vorbesc limba engleza”.

UK-ethnically-cleansed

UK- ethnically cleansed

In ansamblu, avand in vedere imigratia in masa, care se are loc in Marea Britanie incepand cu anii 1960, a rezultat ca albii britanici vor deveni o minoritate absoluta a patriei cel mai tarziu in 2066 dar probabil mai devreme.

Prof David Coleman.jpg

Dupa cum a relatat profesorul David Coleman, foto, cifrele de la Biroul National de Statistica (ONS) arata ca „la nivelurile actuale de imigrare” (care a fost scris in 2010), proportia populatiei albe-nascuta britanica va scadea de la 80% la 59% pana in 2051.

„Pe aceste ipoteze, populatia „britanica alba” ar scadea la 45 de milioane pana in 2051″, a scris profesorul Coleman. „Daca ar fi sa luam presupunerile, populatia britanica alba din Marea Britanie ar deveni minoritate dupa aproximativ 2066.”

The-Telegraph-Coleman

Foarte important, el a adaugat ca aceasta era o „piatra de hotar care s-ar trece mult mai devreme in grupuri de varsta mai mici.” Punctul de vedere al profesorului Coleman cu privire la extinderea dupa varsta este de o importanta vitala pentru intelegerea intregii dimensiuni a inlocuirii rasiale demografice a albilor britanici.

In 2014, de exemplu, varsta medie in Marea Britanie era de 40 de ani, si aproximativ 58% din populatie era mai in varsta decât aceasta,  according to official figures from the Office for National Statistics. potrivit cifrelor oficiale ale Oficiului National pentru Statistica.

Aceasta inseamna ca, in urmatorii 35 de ani, majoritatea acestei populatii fie vor fi murit, fie vor fi aproape de moarte – iar generatiile mai tinere, care, dupa cum a subliniat profesorul Coleman, vor fi inlocuite.

Cu alte cuvinte, prabusirea demografica rasiala va avea loc brusc, pe masura ce populatia alba mai in varsta a decedat – un factor care este accelerat rapid de cresterea continua a „imigratiei”, asa cum este confirmata de faptul ca populatia alba era deja doar 79% din total in 2011.

In iunie 2016, profesorul Coleman si-a repetat prezicerea in revista Standpoint.Articolul lui, intitulat Uncontrolled Immigration Means Finis Britanniae,”„Imigratia necontrolata inseamna Finis Britanniae”, a spus ca „cresterea rapida a populatiei, impulsata de cea mai mare imigratie din istoria noastra, destabilizeaza si transforma populatia, mediul si componenta sa etnica in ceva nou”; si ca „imigratia a reprezentat in general 85% din cresterea populatiei din 2001-2012”.

Profesorul Coleman a subliniat ca, in recensamantul din 1991, populatia nonwhite, in cea mai mare parte de origine imigranta de dupa 1960, se situa la 3 milioane sau 6% din total in Anglia si Tara Galilor. Pana in 2011, aceasta a crescut la aproape 8 milioane, sau 14% din total.

„Cei care se descriu ca „White British” au reprezentat 88% din totalul populatiei in 2001.

The-Immigration-Invasion-Ad

„Dar, prin recensamantul din 2011, populatia alba britanica din Anglia si Tara Galilor a scazut cu 400.000, in timp ce populatia nonwhite a crescut cu peste trei milioane, iar populatia care se descrie ca fiind alba, dar nu britanica (multi din Europa de Est) a crescut cu putin peste un milion.

„Am facut o proiectie in 2010 ca, daca imigratia s-ar mentine la o rata pe termen lung de aproximativ 180.000 pe an, asa cum era in acel moment, populatia alba a britanicilor ar scadea de la 80% din total, pana la doar 59% in 2051,” a continuat profesorul Coleman.

„Luand proiectia la o distanta mai incerta, populatia alba britanica ar inceta sa mai fie majoritara in Marea Britanie pana la sfarsitul anilor 2060.

„Cu toate acestea, in cazul in care nivelurile ridicate de imigratie persista pentru o perioada lunga de timp, aceasta data s-ar apropia mai mult de prezent. Marea Britanie ar deveni atunci de nerecunoscut pentru locuitorii actuali.

„Unii oameni ar primi cu entuziasm un nou experiment curajos, pionier intr-un viitor mai larg al lumii. Altii, insa, ar putea spune „Finis Britanniae”.

charles gave teaser

In France, economist and fund manager Charles Gave, writing for the think tank Institute des Libertes, pointed out that by 2057—that is, 40 years at the very most—France and Western Europe (which he called “Old Europe”) will have a majority nonwhite population with a Muslim majority.

In Franta, managerul de economie si fonduri, Charles Gave, care a scris pentru think-tank-ul Institut des Libertes, a subliniat ca pana in 2057, adica 40 de ani maxim pentru Franta si Europa de Vest (pe care el le numeste vechea Europa) va avea o populatie majoritara nonwhite, populatie cu o majoritate musulmana.

Paris-

„Asadar, in cel mult 40 de ani, este aproape sigur ca majoritatea populatiei va fi musulmana in Austria, Germania, Spania, Italia, Belgia si Olanda”, a scris el. „Din nou, acestea nu sunt preziceri, ci calcule, si nici macar nu cer imigranti noi”.

Ritmul ar putea fi accelerat dat fiind continuarea imigraiei musulmane in Franta si in alte state din Europa de Vest, fie prin procese legale obisnuite, fie prin refugiati falsi care sosesc in Europa din Orientul Mijlociu si Africa de Nord.

„Vara noastra va fi in ziua in care demografia se va schimba, pur si simplu pentru ca am devenit o minoritate in tarile noastre si majoritatea nu va mai acorda atentie Jeremishilor de 68 de ani, toti vor fi pensionati sau morti”, a scris el.

Invasion-2015.jpg

Imensa stire a urmatorilor 30 sau 40 de ani va fi, deci, dispariția populatiilor europene, ai caror stramosi au creat lumea moderna. Iar cu aceste populatii vor disparea natiunile europene diverse si complementare care au realizat un imens succes pe vechiul continent timp de cel putin cinci secole”.

In Australia, acelasi model este in curs de dezvoltare. In 2016, a fertility map survey of Sydney, the most populous city in Australia, confirmed that immigration is allowing nonwhite Muslims from the Middle East to rapidly outbreed whites. In 2016, un studiu al fertilitatii din Sydney, orasul cel mai populat din Australia, a confirmat faptul ca imigratia permite musulmanilor nonwhite din Orientul Mijlociu sa se dezvolte mai rapid decat albii.

„Harta fertilitatii”, elaborata de compania de cercetare sociala McCrindle, a aratat ca multe dintre cele mai fertile suburbii din Sydney in care traiesc grupuri de migranti, cum ar fi Lakemba, Auburn, Guildford, Punchbowl și Bankstown, toate sunt populate de familii din Orientul Mijlociu”.

fertility-map

Aparitia raportului a fost programata cu previziunile oficiale ca populatia Australiei va atinge saptamana viitoare 24 de milioane locuitori, cresterea fiind cauzata aproape exclusiv de imigratia legala din Orientul Mijlociu si Asia.

mark stein

Mark Steyn

The Australian Daily Telegraph marked the occasion by publishing an interview with the well-known neocon “conservative” writer from Canada, Mark Steyn,  Australian Daily Telegraph a marcat aceasta ocazie publicand un interviu cu binecunoscutul scriitor neoconservator „conservator” din Canada, Mark Steyn, care apare adesea in spectacole precum cele ale lui Rush Limbaugh, lui Hugh Hewitt si lui Sean Hannity.

Potrivit articolului ziarului Daily Telegraph, intitulat „Rata natalitatii migrante se schimba in Australia: Rata medie a natalitatii sub nivelul de inlocuire”, inlocuirea albilor cu populatii din Lumea a Treia in Australia este „cea mai mare poveste din vremurile noastre, dar corectitudinea politica a sufocat dezbaterea atat de rau ca politicienilor le este prea frica sa vorbeasca despre asta.”

Steyn a spus ca politicienii subestimeaza rapiditatea cu care se pot schimba societatile. „In mod normal, pentru o transformare a populatiei aveti nevoie de o moarte neagra, de ciuma sau de un razboi mondial”, a spus el. „Dar in acest caz nu avem nimic din toate astea. De aceea este cea mai fascinanta intrebare a vremurilor noastre. „

Daily Telegraph si-a incheiat istoria online cu un comentariu editorial, spunand ca „demografia este destinul, asa cum se spune. Daca exista un adevar in asta, Sydney va fi in viitor un loc substantial diferit.”

Deci, „Marea Inlocuire” nu este un mit. Este o realitate si indiferent de ce ar putea spune mass-media de stanga liberala si controlata, daca imigratia nu va fi oprita, va duce la exterminarea rasei albe din America, Europa si Australia / Noua Zeelanda.

http://newobserveronline.com/the-great-replacement-means-the-extermination-of-the-white-race-through-mass-immigration/
https://karensmithdotblog.wordpress.com

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.