Marcel Ciolacu cu probleme de sănătate – a leșinat într-o conferință de...

Marcel Ciolacu cu probleme de sănătate – a leșinat într-o conferință de presă! Ce spune purtătorul de cuvânt a PSD?!

0 101

ACTUALIZARE 19:30 Marcel Ciolacu a fost externat din Spitalul Militar unde a fost pentru investigații după ce i s-a făcut rău în timpul conferinței de presă de la sediul PSD. Medicii au anunțat că acesta a avut o cădere de calciu. De asemenea, i-au făcut un test rapid pentru coronavirus, rezultatul fiind negativ.
Presedintele interimar al PSD a postat, duminică, un mesaj pe pagina sa de socializare prin care anunțăcă este bine și le mulțumește celor care au fost alături de el.

Conform protocolului de diagnostic al unităţii noastre, s-au efectuat o serie de investigaţii clinice, paraclinice şi de laborator. Coroborând aceste date cu datele testelor imagistice, precum şi cu rezultatele consulturilor multidisciplinare realizate de către specialişti în medicină de urgenţă, ATI, neurologie şi cardiologie, a rezultat diagnosticul de: Episod lipotimic recent – în observaţie etiologică, Hipocalcemie frustă”, a transmis Spitalul Militar Central, potrivit Agerpres. Unitatea medicală menţionează că, în conformitate cu procedurile, lui Marcel Ciolacu i s-au recoltat probe şi pentru COVID-19, rezultatul testului rapid fiind negativ, iar testul PCR este în lucru.
„Tratamentul urmat de pacient în unitatea noastră a constat în reechilibare hidro-electrolitică. La acest moment, starea pacientului este una stabilă, cu evoluţie favorabilă, fapt ce permite externarea acestuia cu recomandări medicale de continuare a investigaţiilor, tratament conform receptei, evitarea ortostatismului prelungit, a stărilor de suprasolicitare şi a stresului, regim alimentar şi hidratare corespunzătoare„, mai precizează sursa citată.

ACTUALIZARE 14:00: Liderul PSD a ajuns la Spitalul Militar Central unde este testat și pentru coronavirus. Purtătorul de cuvânt al partidului, Lucian Romașcanu, a precizat că din informațiile sale, primele analize medicale au ieșit bine, iar starea de sănătate a lui Ciolacu este bună.
”Astăzi, în timpul conferinței de presă, președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a suferit o criză de lipotimie (stare de leșin), posibil cauzată de căldura și lipsa de oxigen din sală, dar și pe fondul unei activități intense din ultima perioadă desfășurată atât la Parlament cât și la partid. Președintele interimar PSD și-a revenit la scurt timp și a părăsit sediul PSD fără a avea nevoie de ajutor. În acest moment se află într-un spital de stat pentru analize. Vom reveni cu detalii”, transmite PSD, printr-un comunicat de presă.
Vă reaminin că la câteva minute de la începerea conferinței de presă, liderul PSD, Marel Ciolacu, a început să vorbească foarte rar, a început să tremure și a fost pe punctul de a-și pierde echilibrul. În acel moment a intervenit un coleg, iar conferința de presă s-a întrerupt.
Iată mai jos debutul conferinței de presă și momentul critic al liderului PSD.

Dezvăluiri din interiorul PSD. Medicii intervin de urgență la Spitalul Militar din capitală!
Probleme de sănătate pentru șeful interimar al PSD, Marcel Ciolacu. Liderul social democrat a leșinat și s-a prăbușit pe pupitru în timpul unei conferințe de presă. Liderului PSD, Marcel Ciolacu, i s-a făcut rău în timpul în care prezenta programul partidului pentru ieșirea din criză. Acum au apărut primele informații despre problemele de sănătate ale acestuia. Medicii intervin de urgență.

Ce probleme de sănătate are Ciolacu? Dezvăluiri din interiorul PSD. Medicii intervin de urgență (SURSE)

Este alertă în interiorul PSD. Șeful interimar al social democraților, Marcel Ciolacu, s-a prăbușit pe pupitru în timpul unei conferințe de presă. La scurt timp, acesta refuzat ambulanța și a plecat cu mașină de servici la spital.

Ce probleme de sănătate are Ciolacu?
Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a oferit primele detalii despre șeful său. Spune că Ciolacu este bine după ce i s-a făcut rău în timpul conferinţei şi nu suferă de alte boli.
„Este ok. O lipotimie i se poate întâmpla oricui. Nu e cunoscut cu nicio afecţiune, e un om sănătos.
Probabil sunt 3-4 luni de zile de când şi-a făcut ultimele analize. Din păcate, se întâmplă şi asemenea lucruri
”, a spus Lucian Romaşcanu, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Surse citate de Antena 3 arată că Marcel Ciolacu este la urgențe la Spitalul Militar, iar medicii îl testează pentru a exclude un Accident Vascular Cerebral sau un infarct miocardic. Din primele informații, Marcel Ciolacu a avut o stare de leșin, fără existența unui comunicat oficial sau Buletin medical.

Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.