Mantale pentru fostii prefecti lasati in ploaie

Mantale pentru fostii prefecti lasati in ploaie

0 65

Liliptanul subprefect de Brasov, fostul prefect de acum trei sapatamani, a contrazis recent zicerea „mic la stat, mare la sfat”. Aurelian Danu confirma temeinic doar prima parte, in vreme ce nu s-a dovedit deloc mare la sfat, nici macar cu colegii apropiati. Pe care i-a suprins ca si pe adversarii politici cu ideea de a ataca decizia premierului Tariceanu de a-l demite la inceputul lunii din functia de prefect. In timp ce mima convingator pe plan local impacarea cu masura abuziva si razbunatoare a primului ministru, Danu a dat fuguta la Bucuresti, unde a contestat ordinul care il cobora in ierarhia Prefecturii.


Cine se astepta ca micutul Danu sa aiba loc de doua fete in anatomia pipernicita a domniei sale – una locala si una de Capitala?


Premierul Tariceanu, in schimb, a dovedit ca nu este chiar atat de hain pe cat a parut la vremea matrasirii prefectilor de extractie pedista. Cu ocazia ultimei maziliri pe care a semnat-o, Calin Popescu s-a aratat intelegator cu fostii prefecti lasati in ploaie. Prin schimbarea nurliei Mioara din fruntea Prefecturii Bucuresti, a distribuit Mantale printre cei sase napastuiti.


Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.