Mansardarea imobilelor de catre Municipalitate

Mansardarea imobilelor de catre Municipalitate

0 75


Municipalitatea s-a hotarat sa se implice in domeniul constructiilor si sa le faciliteze brasovenilor posibilitatea de a-si mansarda blocurile in care detin apartamentele.


Reprezentantii Camerei Notarilor Publici, ai Biroului de Carte Funciara si o serie de investitori s-au asezat la masa rotunda si au negociat regulile si normele de desfasurare ale acestui proiect.


Astfel, seful Biroului de Carte Funciara, Mihai Taus, a propus mai multe optiuni care pot fi luate in calcul, dar cu o conditie: sa fie stabilit un acord intre proprietari si firmele de constructii.


Actele care pentru scoaterea terasei din PUC sunt: documentatia cadastrala, un certificat de urbanism eliberat de Primaria Brasov si un act notarial.


„Am constatat ca interesul din partea cetatenilor este foarte mare si ma bucur ca am ajuns sa stabilim o procedura coerenta pentru finalizarea problemei juridice din cadrul proiectului de mansardare. Municipalitatea va avea intalniri periodice cu investitorii, pentru a-i sprijini in realizarea acestui proiect”, a sustinut viceprimarul Gabriel Andronache.


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.