Mansardare cu ploaie inclusa

Mansardare cu ploaie inclusa

0 199

Mansadarea unui bloc de pe strada Stefan Mironescu le-a adus locatarilor ploaia in casa. In toate apartamentele de la ultimul etaj ploua in ritmul averselor de-afara. Apa curge in voie pe pereti iar mobila s-a umflat si incepe deja sa putrezeasca. Oamenii nu au suficiente ligheane ca sa colecteze toata apa care le intra in apartamente. Firma care executa mansardarea a lasat lucrarea neterminata. Locatarii spera acum sa obtina despagubiri pentru daunele produse.
De cand si-au dat acordul pentru mansardarea blocului, locatarii de pe strada Stefan Mironescu se roaga zilnic sa nu mai ploua. La fiecare aversa, apa le intra fara oprelisti in case. Proprietarii apartamentelor sunt nevoiti sa stea cu umbrelele deschise in casa si sa faca slalom printre ligheanele si oalele asezate in mijlocul camerelor.
Disperarea locatarilor este alinata oarecum de clauzele contractului incheiat cu firma care executa mansardarea; acestea obliga societatea sa isi asume raspunderea pentru eventualele pagube produse in timpul lucrarilor.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.