Manipularea romanului de 28 de ani !

Manipularea romanului de 28 de ani !

0 266

În ceea ce privește pe români, datorită unei genetici deosebit de rezistente ce are peste 9.000 de ani, a trebuit să fie folosite un set de procedee și mijloace mult mai perfide și mai criminale decât altor populații!
Prin TV și mai nou FACEBOOK, s-a reușit scoaterea creierului românilor din modul de funcționare NORMAL (cei doi dansatori în REAL) și trecerea pe un mod de funcționare DEFECT (dansatorul EMOȚIONAL îl calcă în picioare pe RAȚIONAL și totul se petrece undeva în spate în IMAGINAR).
Cel mai defectuos mod cu putință în funcționarea creierului milioanelor de români este cel în care RAȚIONALUL este aproape eliminat total în fața EMOȚIILOR iar toate acestea se întâmplă în interiorul poveștii adică al IMAGINARULUI.
În acest fel, românul a fost convins să ignore REALITATEA și să trăiască într-o realitate artificială, IMAGINARĂ!
Drept consecință, OCUPANTUL STRĂIN a putut să facă ce a dorit în REALITATEA CONCRETĂ jefuind AVUȚIA NAȚIONALĂ și exterminând românii, fără ca aceștia să reacționeze întrucât partea rațională a creierelor lor a fost atrofiată, creierul lor trecând în starea EMOȚIONAL-IMAGINARĂ!
Adevărul ultimei fraze îl puteți constata la abordarea subiectelor ROMÂNIA COLONIE, HOLOCAUSTUL împotriva NEAMULUI ROMÂNESC, ELIBERARE NAȚIONALĂ! Aceste subiecte sunt mijloace de a diagnostica SINDROMUL RUPERII DE REALITATE al creierelor românilor!
Cu cât ai fost păcălit să te depărtezi de realitate cu atât aceste subiecte îți sunt total sau parțial necunoscute!
În articolul precedent formulasem totul „mai beletristic” dar deoarece mi-a fost șters am fost obligat să expun ideile într-un stil mai direct și mai plictisitor!

TENTATIVA DE LOVITURĂ DE STAT MUIEPSDTrecem direct la a demonstra practic ideile expuse!
Motivul pentru care m-am lăsat dus de val este că TENTATIVA DE LOVITURĂ DE STAT MUIEPSD din aceste zile ne oferă ocazia de a învăța și de ÎNȚELEGE metodele folosite în fiecare zi de PUTEREA CONCEPTUALĂ pentru a ne păcăli și a sili creierele noastre să iasă din starea NORMALĂ de funcționare (tangoul RATIONAL EMOTIONAL în REAL) și a trece în starea de funcționare DEFECT ( EMOȚIONAL calcă în picioare pe RAȚIONAL undeva în spatele scenei adică IMAGINAR)!
Haideți să intrăm aplicat în subiect sperând că nu vor șterge postarea din nou (de data asta dau copy paste pe alte rețele de socializare și le folosesc ca backup-dacă șterg preiau informația de acolo și o postez din nou, și din nou, si din nou).
În acest moment românii sunt dezbinați pe două subiecte:
1) CEI CARE ÎI ÎNJURĂ PE JANDARMI PENTRU MODUL BRUTAL în care au acționat și exemplifică cu o poză a unei femei cu handicap locomotor ce zace întinsă pe caldarâmul PIEȚEI VICTORIA.
În realitate femeia este ruda unuia dintre instigatorii și scandalagii ” de serviciu” ce acum câteva luni a lovit un bătrân cu boxul în figură. Cine nu știe ce e un box poate afla că e un dispozitiv metalic ce se montează de bătăușii profesioniști pe mână pentru ca rana provocată să fie mult mai eficientă!
BOXUL este armă albă iar simpla purtare a acestuia atrage emiterea unui mandat de arestare preventivă.
Deoarece la momentul scrierii articolului, filmulețul, în care femeia cu handicap, aleargă la propriu jandarmii în încercarea disperată de a fi lovită pentru a se victimiza, a dispărut vom face referire scriptic lipsindu-ne argumentul audio-video.Unii dintre voi l-ați văzut și puteți confirma!
Vorbeam de eficacitatea acestui tip de manipulare: o femeie în căruțul cu rotile bătută de jandarmii lui Dragnea!
Motiv de repulsie generală și de trecere a creierelor celor afectați din registrul de funcționare NORMAL în cel DEFECT!
Avantaj cei care au planificat și execută acum TENTATIVA DE LOVITURĂ DE STAT HAȘTAGMUIEPSD!

2) Foarte interesant găsesc reacția serviciilor românești de informații la acest tip de manipulare executat de OCUPANTUL STRĂIN!
Cealaltă parte dezbinată a României se vaietă în cor evocând situației prin care a trecut biata jandarmeriță care a fost lovită sălbatic de huliganii ce vor să dea LOVITURA DE STAT MUIEPSD!
La vizionarea filmulețelor se pot vedea niște aspecte deosebit de interesante: majoritatea „agresorilor” lovesc pe lângă victime (e un grăsuț în tricou verde care lovește cu disperare un scut de plastic) și culmea la sfârșit, „haita de agresori” îi salvează pe „bieții jandarmi” conducându-i către cele câteva sute de colegi jandarmi care nu au intervenit deloc!
Piesa grea a scenei este lovitura de KO cap-gât asupra fetei-jandarm!
În mod normal, cineva care e bătut de 6-10 persoane și lovit în cap-gât sfârșește în cel mai bun caz la TERAPIE INTENSIVĂ!În corul de văicăreală generală, nimeni nu a avut curiozitatea să întrebe două chestiuni:
1) Ce caută în prima linie a unui conflict ANUNȚAT între mase mari de protestatari și jandarmi o fată de 20 de ani?
2) Cum se simte acum acea fată?
Răspunsul nostru este:
1) Impactul emoțional a fost maxim fiindcă era o fată! Dacă era doar un băiat MILA (EMOȚIONAL-IMAGINAR) și EMPATIA erau mult reduse!
2) Fata e ok a fost externată în dimineața aia semn că cei 8-10 „huligani” nu prea au lovit-o! De fapt, nu au au lovit-o deloc!
Iar cine nu înțelege cum poți să lovești pe cineva dar de fapt să nu-l lovești poate viziona WRESTLING pe youtube!
Episodul jandarmeriței bătute de protestatari a compromis LOVITURA DE STAT MUIEPSD definitiv întrucât, în acest moment, este imposibilă mobilizarea altor persoane în plus față de cele ce se agită acum!

Vom vedea ce fac corporatiștii din PIPERA, cu salarii de 2.500 de euro dar care dau 80% pe rate și dobânzi la coșciuge de beton, dacă primesc emailuri de la „boardul” (conducere)! În ianuarie 2017, la ultima tentativă nereușită de lovitură de stat, grosul participanților a fost constituit din cele câteva mii de slugi ale corporațiilor prăduitoare ce-și fac veacul prin colonia ROMÂNIA!
Așadar felicităm serviciile autohtone de informații nu pentru patriotism (căci au dovedit că nu servesc interesul NEAMULUI ROMÂNESC ci pe cel al OCUPANTULUI STRĂIN) ci pentru eficiența cu care au folosit aceeași metodologie cu a INVADATORULUI: imagini cu impact emoțional care reduc capacitatea rațională a creierului și determină victima să reacționeze în conformitate cu scopurile MANIPULATORULUI!

Luci Lucescu Londra

Sursa: 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.