Manchester City – Real Madrid, o semifinală europeană de calibru, arbitrată bine...

Manchester City – Real Madrid, o semifinală europeană de calibru, arbitrată bine de un român

0 31

Manchester City și Real Madrid au furnizat, pe terenul primei echipe, o semifinală de poveste, în cadrul celei mai importante competiții europene intercluburi, Chapions League. Manchester a pornit ca din tun, având 2-0, în primele 11 minute de joc, astfel încât se părea că va obține o victorie la scor. Nu a fost așa, pentru că Madrid și-a revenit din pumn și a marcat până la pauză, Benzema dând semnalul revenirii, astfel încât prima parte s-a încheiat cu 2-1 pentru ,,cetățeni”. După pauză, scorul a fost 2-2, repriza secundă fiind dominată de spectacol și suspans, același Benzema punându-și amprenta asupra spectacolului. Scor final : 4-3 pentru Manchester, iar calificarea se va juca la Madrid.

Meciul a fost arbitrat de românul Istvan Kovacs, care  a avut o prestație impecabilă, în spiritul meciului. Centralul din Carei a arbitrat într-o manieră modernă și a luat câteva decizii importante.

Ion Crăciunescu, laude pentru arbitrajul lui Istvan Kovacs : „Arbitrajul lui Istvan Kovacs a fost impecabil. Îmi pare rău că i-au dat semifinală fiindcă cine arbitrează semifinală nu mai poate arbitra finala. Dar cred că semifinala asta, după cum a arbitrat-o, nu poate să nu-l ducă într-o finală anul viitor” 

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.