Mama Elodiei a gasit sacoul fiicei sale intr-o rapa din Rasnov

Mama Elodiei a gasit sacoul fiicei sale intr-o rapa din Rasnov

0 80

Cazul Elodia a disparut de mult din „the public eye”, dar va dainui vesnic in arhivele istoriei jurnalismului de tranzitie romanesc.
Acum, cand pe nimeni nu pare sa mai intereseze unde e Elodia Ghinescu, avocata din Brasov despre care se presupune ca ar fi fost ucisa de sotul ei, se pare ca rabdarea si consecventa anchetatorilor par sa dea roade.
Mama Elodiei Ghinescu a fost chemata de acestia pentru a recunoaste cateva obiecte gasite intr-o rapa dintre Poiana Brasov si Rasnov, femeia recunoscand un sacou si un covoras care ar fi apartinut fiicei sale disparute in urma cu un an.
„Am fost chemati sa recunoastem mai multe obiecte, printre care si un sacou. Avea si Elodia unul la fel. Si un covoras ca al ei. Nu stiu cand au fost gasite pentru ca nu ni s-a spus asta. Oricum sacoul era foarte murdar si ros de animale, se vedea ca era acolo de luni de zile”, a spus mama Elodiei, doamna Emilia Ghinescu.
Obiectele gasite in rapa au fost duse de anchetatori la Bucuresti pentru expertiza ADN, pentru a se stabili exact daca au apartinut intr-adevar avocatei disparute in august 2007.
De asemenea, Emilia Ghinescu, care o reprezinta pe fiica sa in procesul de divort intentat de politistul Cristian Cioaca, sotul avocatei, reclama ca toate obiectele ce odata au apartinut fiicei sale au disparut din apartamentul celor doi.
„Nu mai exista nici un fir de ata care sa aminteasca de ea. Au disparut toate lucrurile, de la farfurii si linguri pana la lucruri de mare valoare, din care unele aveau peste 100 de ani. Au disparut si cele cinci haine de blana, printre care una era a mea pe care i-o dadusem sa o duca la reparat, de o valoare foarte mare. Unde le-a dus, numai el stie, pentru ca nu a vrut sa spuna absolut nimic”, a adaugat Emilia Ghinescu.
Parchetul de pe langa Curtea de Apel Brasov a anuntat, saptamana trecuta, ca va analiza plangerea penala formulata de avocatul Elodiei Ghinescu impotriva politistului Cristian Cioaca pentru „furt intre soti”, dupa ce toate bunurile Elodiei Ghinescu ar fi disparut atat din locuinta sotilor, cat si din cabinetul de avocatura.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.