Malta ii aduce un omagiu Laurei Stoica la Cerbul de Aur

Malta ii aduce un omagiu Laurei Stoica la Cerbul de Aur

0 125

In cadrul festivalului Cerbul de Aur , care va incepe azi si se va termina pe 8 septembrie, va cuprinde un moment inedit si emotional. Reprezentanta Maltei la festival ii va aduce pe scenq un omagiu Laurei Stoica, pe care a cunoscut-o personal si cu care urma sa scoat? un single in limba engleza.
Priscilla a declarat ca va interpreta la festival una dintre piesele Laura Stoica – „Now it’s Over”/„Mereu ma ridic” – deoarece vrea sa ii aduca un omagiu regretatei cantarete pe care a cunoscut-o si cu care urma sa inregistreze, in toamna acestui an, o piesa in duet. Atat interpreta, cat si managerul ei, Romina, au fost prietene apropiate ale Laurei Stoica pe care au descris-o ca fiind „o persoana deosebita, sensibila si amuzanta”.
„Voi canta pentru Laura si cu Laura. Va fi un altfel de duet. Eu pe scena si Laura in ceruri. Sper ca acolo unde este ma va putea auzi”, a spus Priscilla emotionata.
Dupa spectacol, impreuna cu managerul ei, cantareata malteza va pleca la Bucuresti, unde se va duce la mormantul Laurei Stoica si in vizita la familia acesteia.
Laura Stoica a decedat in urma unui accident de circulatie alaturi de viitorul ei so?, bateristul Cristi Margescu, in data de 9 martie 2006, pe cand se intorcea de la un concert sustinut la Urziceni. In varst? de 38 de ani, Laura Stoica era insarcinata in luna a treia.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.