Malina Olinescu s-a sinucis

Malina Olinescu s-a sinucis

0 58

Malina Olinescu a scris un ultim sms inainte de a se sinucide, aruncandu-se de la balconul apartamentului sau, aflat la etajul 6.
Artista i-ar fi trimis iubitului ei, Sebastian, un mesaj scurt, care sugereaza ca relatia dintre ei nu mergea deloc bine: „O sa ma ai pe constiinta”, i-ar fi scris Malina in mesaj. Dupa un divort dureros la capatul a 7 ani de casnicie, Malina isi gasise iubirea in Sebastian. Cei apropiati spun ca Malina il iubea prea mult, iubire de care el nu era capabil.
Calin Geambasu a declarat in emisiunea Happy Hour ca nu-i reproseaza nimic lui Sebastian, insa acesta nu era capabil sa ofere iubirea pura si profunda de care era capabila Malina.
Cei apropiati o descriu pe artista ca pe o persoana extrem de sensibila, pentru care orice vorba, chiar si o gluma, putea insemna ceva care s-o puna pe ganduri sau care sa o supere. Compozitorul si dirijorul Petre Geambasu a dezvaluit la Happy Hour cum era relatia pe care o avea Malina cu mama ei, Doina. El povesteste ca artista nu o lasa pe mama sa sa intre in viata ei, nu ii raspundea la telefon si uneori o tinea la usa cu zilele. Xenti Runceanu, alaturi de care Malina a inregistrat de nenumarate ori in studio, povesteste ca interpreta „analiza fiecare virgula” si ca de multe ori era nevoit in prezenta ei sa isi aleaga cuvintele cu grija.
„Doamna Doina stie cat de mult a stat la usa Malinei sa o roage sa-i deschida usa, sa o roage sa-i dea sa manace. Toate relatiile ei se terminau cu amenintari ca isi ia viata. Nu este vina lui Sebi, dar si el trebuia sa gestioneze totusi acest lucru, stia ca este sensibila, chiar nu a stiut sa gestioneze acest lucru, el si-a schimbat imediat statusul pe Facebook (in „single”, de la „in a relationship” – n.r.)
”Era de o sensibilitate maxima. Cand esti asa, ai tendinta sa augmentezi tot ce ti se intampla si totul sa poata fi un capat de tara. Daca incercai sa spui o parere sincera, oricand te gandeai in sinea ta ca se va supara”, a marturisit Vlad Cretu, un alt coleg de breasla al solistei.
Colega ei de trupa a recunoscut-o dupa fotografiile aratate de criminalisti. Ulterior, prietenul ei Calin Geambasu a recunoscut bratara pe care o purta Malina la picior. El crede ca a recurs acum la acest gest dupa ce s-a despartit de iubitul ei si spune ca amenintat de mai multe ori ca-si va lua viata.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.