Maine, verdictul Comisiei Ridzi

Maine, verdictul Comisiei Ridzi

0 140

Comisia de ancheta va finaliza maine raportul in cazul Ridzi
Comisia de anchetã a decis, la propunerea liberalului Bogdan Olteanu, sa lucreze azi si maine pana la epuizarea ordinii de zi, pentru ca joi sa poata fi finalizat raportul in cazul Ridzi.

„Noi propunem ca, dupa ce se finalizeaza audierea celor trei firme, sigur in ipoteza in care maine (astazi, n.a.) se vor prezenta si dupa ce o vom audia si pe doamna ministru, sa continuam sa lucram miercuri si joi, adica atat cat avem program de lucru aprobat, pana finalizam un punct de vedere comun al Comisiei, care poate sa fie un raport comun, sa fie rapoarte alternative” a spus Olteanu.

Initial, membrii forului au decis prin vot sa nu ii inivite la audieri pe reprezentantii firmelor Loco, Clir si DBV Media, propunerea democrat-liberalului Gelu Visan in acest sens fiind respinsa. Sedinta Comisiei a fost initial declarata inchisa, dupa care a fost reluata, deputatii adoptand doua propuneri: cea a lui Bogdan Olteanu de finalizare a raportului si o propunere a Aurei Vasile, privind audierea celor trei firme.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.