Maidanezii salvati din garsoniera sunt tratati la Adapostul din Stupini

Maidanezii salvati din garsoniera sunt tratati la Adapostul din Stupini

0 431

Cei aproape 30 de caini salvati dintr-o garsoniera de pe strada Simion Barnutiu sunt cazati la adapostul de caini din Stupini. Aici, patrupedele se afla in carantina si beneficiaza de tratamentul medical de urgenta care le va salva viata

Cei aproape 30 de caini salvati dintr-o garsoniera de pe strada Simion Barnutiu sunt cazati la adapostul de caini din Stupini. Aici, patrupedele se afla in carantina si beneficiaza de tratamentul medical de urgenta care le va salva viata.
28 de caini, dintre care 17 cu varste de cateva luni, au fost luati ieri din garsoniera unei brasovence si dusi la adapostul de caini din Stupini in stare grava. Unii din ei sufera de boli oculare sau boli ale pielii. Din cauza conditiilor la care au fost supusi, exista riscul ca o parte dintre ei sa nu supravietuiasca.
Cativa nu mai au piele pe anumite portuni de pe corp, iar altii pasesc cu greu din cauza ca nu li s-au tocit unghiile.
Cainii au fost deparazitati, microcipati si urmeaza sa fie vaccinati, dupa care vor fi mutati la adapostul de caini din Triaj, unde vor beneficia de cele mai bune conditii.
Femeia in varsta de 44 de ani care a tinut cainii captivi atata timp este pasibila de raspundere penala. Momentan, este internata la spitalul de Neuropsihiatrie, iar daca se va stabili ca are discernamant va fi cercetata penal la Legea protectiei animalelor.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.