Mai sunt doar cateva zile pentru a plati parcarea!

Mai sunt doar cateva zile pentru a plati parcarea!

0 491
Cei care nu-si achita taxa pana pe 31 martie risca sa-si piarda locul. Parcarile de resedinta ramase neachitate dupa acesta data vor fi incluse in categoria parcari publice. Oricine va putea parca apoi pe aceste locuri, cu conditia sa plateasca taxa aferenta.
In sedinta de Consiliu Local de marti va fi propus spre aprobare caietul de sarcini privind delegarea de gestiune a serviciului de administrare parcari publice. Toate parcarile de resedinta care raman neachitate dupa aceasta data vor fi considerate libere si vor fi incluse in categoria parcarilor publice. Cei care vor parca pe aceste locuri vor fi taxati la ora.
Locurile ramase libere, dupa data de 31 martie,  acolo unde exista solicitari, vor fi reatribuite celor care au solicitat iar cele unde nu exista solicitari vor deveni parcari publice si oricine poate parca acolo, cu conditia sa plateasca prin sms tariful pentru parcarea publica.
Reprezentantii Primariei Brasov au precizat ca, anul acesta, se vor mai face si atribuiri sau reatribuiri pentru zonele unde exista cerere, in special pentru cei care s-au mutat de curand si nu au avut posibilitatea sa isi inchirieze un loc. Pentru persoanele fizice care se incadreaza in prevederile regulamentului pentru a obtine un loc in parcarea de resedinta, atribuirea se va face ca si pana acum, fie pe baza de licitatie, fie direct, in functie de locurile disponibile in parcarea respectiva. In prezent, in municipiul Brasov sunt amenajate 42.425 de locuri de parcare de resedinta.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.