MAI SA FIE !

MAI SA FIE !

0 132


Vine Consiliul National al Audiovizualului sa-mi povesteasca, in trei spoturi publicitare costand bani Phare 800.000 de euro, ca sa nu-mi las urmasii la televizor? ca sa nu se tampeasca datorita unor programe inadecvate. Pana aicea sunt de accord cu CNA-ul.


Eu unul port deja pe chelie semnul sindromului tampirii. Si nu sunt singurul. Mai intalnesc exemplare si la carciumioara din colt, unde intra oameni care doresc sa se trezeasca din cosmarele terlevizate.


Un alt exemplu de tampire bantuie prin dealul Cotrocenilor. Cu laptisor de matraguna sub limba.


Dar sa revin la spoturile privind educatia viitorului tarii.


Trei zile si trei nopti am renuntat la sexul de rigoare intr-o familie normala, doar ca sa ne organizam, cu nevasta-mea, cand sa permitem copiilor sa se holbeze la televizor. Mi-am luat concediu de studii si am plasat televizoare in toate incaperile din casa. Aparate imprumutate de pe la socri, de pe la cunostinte si de prin vecini. Ca sa pandim o reactie fireasca in problema. Scart cu coada de paun! Toate vechi sub soare.


Nevasta-mea, obosita si nedormita si nemultumita, mi-a plasat la un moment dat intrebarea: Care-o fi treaba, ba, mutunache ? (Asa-mi zice ea cand are sufletul invrajbit. )


Oare astia de la CNA nu pot hotari schimbarea programelor scalambe ?


?


Dan Bota


??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.