Mai multi angajati MAI in perioada Pastilor

Mai multi angajati MAI in perioada Pastilor

0 188

Ministerul Administratiei si Internelor (MAI) a suplimentat numarul angajatilor care trebuie sa asigure linistea in perioada sarbatorilor de Pasti, aproximativ 35.000 de ofiteri si subofiteri urmand sa actioneze in acest sens.


„Astfel, peste 24.000 de politisti, 3.000 de jandarmi, 5.300 de politisti de frontiera si 3.000 de lucratori ai Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta vor vegea pe timpul Sfintelor Sarbatori de Pasti la respectarea ordinii si sigurantei civice in localitatile urbane si rurale, in zona lacasurilor de cult, statiunilor turistice, zonele de agrement, precum si la derularea in conditii de maxima fluenta a traficului in punctele de trecere a frontierei”, se precizeaza intr-un comuncat MAI.


Totodata, reprezentantii MAI au anuntat ca la structurile teritoriale au fost elaborate planuri de actiune pentru fortele de ordine si echipele de specialisti din zonele unde vor avea loc manifestari religioase, activitati turistice si culturale, precum si pentru prevenirea actiunilor care ar putea pune in pericol ordinea publica si siguranta cetatenilor.


Coordonarea activitatilor va fi asigurata de Departamentului Ordine si Siguranta Publica al MAI. De asemenea, MAI a reamintit cetatenilor ca in situatii speciale, pot apela gratuit numarul telefonic 112, in astfel fel putand intra in legatura directa cu dispeceratele de urgenta ale Politiei, Inspectoratelor pentru situatii de urgenta, Jandarmeriei si Ambulantei.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.