Mai multe trenuri spre litoral pentru minivacanta de 1 mai

Mai multe trenuri spre litoral pentru minivacanta de 1 mai

0 52

Cu ocazia Sarbatorilor de Pasti si a zilei de 1 mai, perioada in care ne vom bucura de o minivacanta, CFR Calatori anunta ca suplimentarea numarului de trenuri spre litoral. Trenurile suplimentare vor circula in perioada 29 aprilie – 4 mai 2008.
Astfel, CFR Calatori va suplimenta trenurile de pe ruta Bucuresti – Mangalia si Bucuresti – Constanta cu plecare din Gara Obor si Gara de Nord. In perioada 23 aprilie – 4 mai 2008, vor fi suplimentate zilnic cu aproximativ 20 de vagoane si trenurile de calatori care vor circula cu plecare din statiile Bucuresti Nord, Brasov si Suceava care au ca destinatie litoralul romanesc. De asemenea, in ziua de 26 aprilie, agentiile de voiaj, care in mod normal au program de lucru sambata, vor fi deschise, iar in zilele 28 aprilie si 1 mai 2008 agentiile de voiaj CFR vor fi inchise.
Executivul a decis, in sedinta de luni, ca ziua de vineri, 2 mai – ziua care leaga sarbatoarea de 1 Mai de sfarsitul de saptamana – sa fie zi nelucratoare pentru bugetari. Ziua declarata nelucratoare va fi recuperata insa sambata, 24 mai.

L.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.