Mai multe locuri bugetate la Univeritatea Transilvania

Mai multe locuri bugetate la Univeritatea Transilvania

0 435

Universitatea a pus la dispozitie pentru anul universitar 2015-2016, 6.020 locuri, dintre care 2.777 bugetate , cu 45 mai multe decat anul trecut. La doua facultati admiterea este exclusiv pe baza de concurs iar la restul nota de la Bac va conta in diferite proportii, la fel si notele de la anumite discipline cu care se va face media de admitere pe baza de dosar

Universitatea a pus la dispozitie pentru anul universitar 2015-2016, 6.020 locuri, dintre care 2.777 bugetate , cu 45 mai multe decat anul trecut. La doua facultati admiterea este exclusiv pe baza de concurs iar la restul nota de la Bac va conta in diferite proportii, la fel si notele de la anumite discipline cu care se va face media de admitere pe baza de dosar.

Universitatea „Transilvania“ Brasov pune la dispozitie, in cele 18 facultati ale sale, in total, 6.020 locuri pentru invatamintul de licenta-zi, cu 155 mai multe fata de anul trecut.

Comparativ cu anul trecut, vor fi cu 45 mai multe locuri bugetate fata de anul trecut, spune Liliana Rogozea, prorector cu relatiile publice si promovarea imaginii universitatii Unit BV.

La zece facultati, inclusiv la Drept si Litere, admiterea se va face pe baza mediei de Bacalaureat, iar la sase facultati se va lua in calcul, in procente diferite, media de la Bac si nota la o disciplina aleasa de institutia de invatamant in conformitate cu profilul si specializarea. unitbv

La medicina si la muzica se intra exclusiv pe baza notei de la concursul de admitere.
Si numarul locurilor cu plata a crescut de la 2.896, cate au fost anul trecut, la 3.273.
Cele mai multe locuri disponibile sunt la Facultatea de Stiinte Economice si Administrarea Afacerilor, respectiv 610 locuri , la Facultatea de Litere – 540 locuri si la Facultatea de Inginerie Electrica si Stiinta Calculatoarelor.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.