Mai multe informatii pentru consumatorii de energie electrica

Mai multe informatii pentru consumatorii de energie electrica

0 179

Consumatorii de energie electrica vor avea parte de informatii suplimentare cuprinse in noul contract-cadru de furnizare a electricitatii, care va fi completat pana cel tarziu la 1 august 2007. Completarile vor contine normele privind dreptul de informare a consumatorilor asupra modului de facturare.


Decizia a fost luata in cadrul unei intalniri intre seful Cancelariei premierului, secretarul de stat Ion Mircea Plangu si reprezentantii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Gazelor Naturale si Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE).


Hotararea vine dupa ce inspectorii de la Protectia Consumatorilor au amendat Electrica Muntenia Sud, filiala a Electrica, cu suma de 3.000 lei, pentru nerespectarea legislatiei privind informarea consumatorilor si au solicitat societatii sa factureze consumul energiei electrice la cursul la zi al Bancii Nationale a Romaniei (BNR). Reprezentantii Autoritatii au solicitat Ministerului Finantelor, Garzii Financiare si Agentiei Nationale de Administrare Fiscala sa verifice legalitatea modului de interpretare legala a facturarii consumatorilor de catre societatea Electrica S.A.


?


Maria Calugaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.