MAI are scapari de combustil

MAI are scapari de combustil

0 66

2 tone benzina si aproape 4 de motorina lipsa la ISU Brasov! La nivelul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta s-a format o comisie care cerceteaza lipsa celor 5 tone de carburanti. Un audit a fost demarat in unitati ale Ministerului Administratiei si Internelor din intreaga tara, dupa ce s-au constatat deficiente in contabilizarea si depozitarea cantitatilor de carburanti.
Lipsa celor 2 tone benzina si a 3,76 tone motorina a fost sesizata conducerii inspectoratului de catre comisia de inventarie a ISU Brasov cu mai mult timp in urma. O ancheta a fost declansata pentru a stabili cum s-a ajuns in aceasta situatie.
La ISU Brasov se consuma 5,5 tone de carburant pe luna, 90% din cantitate fiind folosita in interventii. Situatii similare s-au constatat si la alte unitati din subordinea Ministerului administratiei si internelor, drept pentru care Directia Generala de Audit din cadrul MAI a efectuat, in perioada 14-18 noiembrie, o misiune de audit in urma caruia s-au constatat deficiente in tinerea si inregistrarea in contabilitate a cantitatii de carburanti, in modul de executare a inventarierilor lunare, precum si a modului de depozitare a carburantilor.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.