Maghiarii cu dubla cetatenie fac trafic de imigranti !!

Maghiarii cu dubla cetatenie fac trafic de imigranti !!

0 551

Dupa ce Secretariatul Primului ministru Orban Viktor a anuntat OFICIAL ca suspectii arestati sunt sigur romani, la replica ambasadei noastre Politia maghiara a facut publice numele REALE ale celor doi suspecti arestati ieri pentru suspiciune de trafic uman. Acestia au fost prinsi cu o duba in Ungaria in timp ce transportau imigranti sirieni.

Dupa ce primele informatii din presa romana i-au catalogat eronat pe cei doi ca fiind romani, un comunicat oficial la politiei maghiare a facut public numele celor doi: B. Gyozo si László K. De fapt, doi maghiari cu dubla cetatenie, dar de etnie ungara, din asa zisul Tinut Secuiesc!! Iata pentru ce se foloseste dubla cetatenie, acordata in masa de catre guvernul maghiar!!

Un alt caz similar, in care un cetatean roman cu dubla cetatenie a fost prins cu 41 de imigranti ilegali la bordul unei masini inmatriculate in Romania are acelasi deznodamant.
Politia ungara mentioneaza ca suspectul are dubla cetatenie, si maghiara si romana, fiind vorba evident de un etnic maghiar din Romania

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.