Magazinul de brazi imparte bucurie

Magazinul de brazi imparte bucurie

0 123

„Imparte bucurie” este o campanie initiata de Magazinul De Brazi in parteneriat cu SOS Satele Copiilor, Hospice Casa Sperantei si Asociatia Inima Copiilor isi propune sa ofere un Craciun mai frumos celor mai putin norocosi dintre noi. Astfel in perioada 22 noiembrie – 24 decembrie 2011 MagazinulDeBrazi.ro va invita sa faceti o fapta buna pentru un orfelinat, centru de plasament, casa de copii sau camin de batrani achizitionand pentru ei un bradut de Craciun.
Bradutul va fi livrat gratuit la locatie de catre reprezentantii Silva Group Romania, si pentru ca vrem sa particiam impreuna cu dumneavoastra la impartirea bucuriei oferim donatorilor o reducere de 30% din valoarea brazilor taiati cu inaltimi cuprinse intre 2 si 6 m si de 5% din valoarea brazilor cu radacina. Donatia nu este conditionata de achizitia altor produse de pe site-ul Magazinului de Brazi.
La sectiunea „Imparte bucurie” de pe site-ul www.MagazinulDeBrazi.ro, veti gasi lista completa a centrelor catre care puteti efectua donatia. Dupa confirmarea comenzii si efectuarea platii, bradutul va fi livrat gratuit de catre reprezentantii Silva Group Romania in locatia aleasa de dumneavoastra.
Cum va puteti implica in campania „Imparte bucurie”
– indicandu-ne orfelinate, centre de plasament, case de copii, camine de batrani sau alte organizatii si institutii care au in ingrijire persoane defavorizate si care ar avea nevoie de un astfel de sprijin – avem nevoie de informatii complete: numele centrului, orasul, adresa de livrare, numarul de persoane avute in grija, persoana de contact (telefon mobil, mail)
– promovand initiativa pe canalele disponibile si intre cunoscuti si prieteni, astfel incat un numar cat mai mare de persoane sa afle despre existenta acestui tip de donatie – in sectiunea Imparte bucurie a site-ului Magazinului de Brazi puteti gasi toate instrumentele necesare promovarii initiativei
– achizitionand un bradut pentru un astfel de centru – donatia poate fi facuta in momentul efectuarii unei comenzi pe www.MagazinulDeBrazi.ro, din lista afisata de beneficiari, cu plata in avans.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.