Magazinul ANAF din Braşov a început să aibă vad

Magazinul ANAF din Braşov a început să aibă vad

2 680

Haine pentru adulţi şi copii, încălţăminte de tot soiuri, ceasuri, chiar şi cauciucuri pentru biciclete. Le găsiţi la magazinul ANAF, din Braşov, unde se vinde marfa confiscată de la cei care încearcă să ocolească legile fiscale

Haine pentru adulţi şi copii, încălţăminte de tot soiuri, ceasuri, chiar şi cauciucuri pentru biciclete. Le găsiţi la magazinul ANAF, din Braşov, unde se vinde marfa confiscată de la cei care încearcă să ocolească legile fiscale. Domnişoarele cu gând de măritiş pot găsi aici chiar şi rochii de mirese.

Magazinul ANAF s-a deschis din aprilie la Braşov, după ce a funcţionat până acum în Zărneşti. Are vad serios, pentru că vârstnicii braşoveni vin zilnic seniorii să văd ce s-a mai fost adus şi cumpără ce au nevoie.

În magazin sunt aduse spre valorificare produsele neperisabile pe care le confiscă inspectorii antifraudă fiscală, dar şi alte instituţii – Vama, Poliţia sau ANAF.
Concret, produsele pentru care comercianţii nu au acte. Acestea sunt evaluate, li se stabilesc preţurile, sub preţul pieţei, iar banii obţinuţi se constituie ca venit la bugetul de stat, spune Mihai Hârlab, şef adjunct Administraţia Finanţelor Publice Braşov.

Se găsesc aici de la haine până la bijuterii şi jucării, inclusiv rochii de mireasă sau rochii de seară. Magazinul este deschis în fiecare zi între 10.30 şi 17.30, cu o pauză între 13.00 şi 14.00.

Vifor Rotar

COMENTARII

  1. Imi amintesc ca, acum ani buni va citeam articolele cu interes si chiar cu admiratie. Ba chiar uneori, cu speranta. Nu stiu cine dar imi imaginez de ce v-a taiat aripile gazetaresti domnule Vifor Rotar. Pacat. In ce priveste magazinul acesta, trec zilnic prin fata lui si am intrat o singura data in el dar mi-a fost suficient sa ma intreb: unde or fi magazinele acelea care vand astfel de marfuri provenite parca din lumea a patra(dupa a treia)? Unde sunt marfurile din magazinele obisnuite, din care cumparam si noi? Probabil aceste magazine sunt super corecte. Sau nu sunt controlate. Sau sunt controlate, relativ corecte iar marfurile confiscate ajung pe alte rafturi. Pe care noi nu le vedem. Inclusiv din camarile unora, pentru ca se confisca si marfuri alimentare. Pentru astea exista cumva alt magazin? Concluzia? Magazin de fatada si praf in ochi!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.