Magazinele Lidl acceptă tichete de masă

Magazinele Lidl acceptă tichete de masă

0 87
Compania Lidl anunţă diversificarea modalităţilor de plată acceptate în magazinele sale, prin reintroducerea posibilităţii de plată cu tichete de masă din reÅ£eaua Edenred, începând din 1 septembrie.
Potrivit unui comunicat Lidl, de luni va fi acceptată plata cumpărăturilor prin trei tipuri de tichete din reţeaua Edenred: Tichet Restaurant, Tichet Restaurant Plus, Tichet Cadou.
Cardurile Compliments sunt, de asemenea, acceptate. Lidl este unul dintre cele mai mari lanÅ£uri de magazine din Europa, activând în peste 20 de ţări europene ÅŸi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a aproximativ 9.000 de magazine.
Cu mai mult de 170.000 de angajaţi, Lidl se numără printre primii 10 comercianţi de produse alimentare la nivel mondial.
Edenred este activ în România din anul 1998 iar în prezent peste 35.000 de companii folosesc tichetele emise de Edenred, pentru a-i recompensa, motiva ÅŸi fideliza pe cei 1,5 milioane de salariaÅ£i ai lor.
Din martie 1999, Edenred a devenit în mod oficial primul emitent al tichetelor de masă, având autorizaÅ£ia de funcÅ£ionare nr. 001, informează pagina de internet a companiei.
 
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.