Magazin Hornbach la Brasov – iz de campanie electorala

Magazin Hornbach la Brasov – iz de campanie electorala

0 64

Incet dar sigur, orasul nostru devine o tinta pentru mai toate firmele mari. Dupa ce in vara anului trecut a deschis la Bucuresti un magazin, firma Hornbach va deschide, primul magazin al sau din tara, un magazin cu profil de bricolaj, in care se vor gasi toate cele necesare gradinaritului, dar si materiale de constructii si unelte.
Magazinul din Brasov va ocupa o suprafata de 5 hectare, dintre care, pe 24.000 de metri patrati, vor fi spatii inchise acoperite, dar si spatii deschise acoperite, unde brasovenii vor avea posibilitatea sa-si achizitioneze plante ornamentale pentru gradina sau apartament. Lucrarile de constructie a magazinului au fost demarate la sfarsitul saptamanii trecute, urmand ca magazinul sa fie deschis publicului in luna mai a anului viitor.
Toate bune si frumoase pana acum, insa declaratia data de unul dintre oficialii firmei germane este de-a dreptul buna de pus de un afis electoral: „In mod normal, lucrarile ar fi durat 7-8 luni, insa la Brasov iarna incepe devreme si dureaza mult, asa ca am estimat ca vom inaugura magazinul anul viitor, in luna mai. Vreau sa va spun cat sunteti de norocosi, dvs., brasovenii, pentru ca aveti un primar care tine cont de necesitatile locuitorilor si a acceptat construirea acestui mare magazin Hornbach, unde cei care doresc sa-si amenajeze casa sau gradina cu mainile lor pot gasi tot ceea ce au nevoie, la preturi cu cel putin 10% mai mici decat oriunde in alta parte. Vreau sa va mai spun si ca, aici, la Brasov, am obtinut foarte repede autorizatiile necesare, ca toate autoritatile au fost extrem de receptive si ca lucrurile au mers ca pe roate“, a spus Dan Badescu, directorul de dezvoltare a retelei Hornbach in Romania. Acum noi brasovenii ce sa intelegem?! …ca pentru unuii (cei care stau luni bune pentru o amarata de autorizatie) primaria este ciuma si pentru altii muma? Dar cum si campania electorala este un razboi, „scopul scuza mijloacele”.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.