Made in Romania in …Spania!

Made in Romania in …Spania!

0 97

Un roman stabilit in Spania a dezvoltat o afacere de succes cu produse „Made in Romania”
Produsele Made in Romania pot face fata crizei financiare. O demonstreaza un roman stabilit in Spania, care aduce din tara noastra produse alimentare si le vinde mai departe. Patronul spune ca afacerea ii merge mai bine ca oricand pentru ca din cauza crizei au inceput sa dispara firmele intermediare, care se alegeau pana acum cu o mare parte din profitul intregului comert.
Catalin Gioloiu a avut nevoie de peste 10 ani ca sa-si puna afacerea pe picioare.
„La inceput a fost foarte greu, pentru ca nu dispuneam de atatia bani. Am inceput cu un local mic, toti banii i-am reinvestit si usor, usor am crescut”, povesteste romanul.
De cateva luni, de cand a inceput criza financiara, afacerea lui Catalin prospera.
„Toti intermediarii care cumparau de la noi si vindeau in alta parte au disparut si omul vine si cumpara direct de la noi si creste volumul de vanzari. De la inceputul lunii ianuarie pana acum, noi am vandut mult mai mult in comparatie cu anul trecut”, spune Catalin Gioloiu.
Succesul afacerii se bazeaza indeosebi pe dorul romanilor de palinca, mamaliga si carnaciorii de acasa.
Cu 2 milioane de euro cifra de afaceri pe 2008, Catalin spune ca niciodata nu ar fi reusit sa faca un asemenea profit in Romania.
„E o afacere mult mai linistita. In Romania nu se intampla acelasi lucru si nu supravietuiesti. Majoritatea afacerilor mari care sunt in Romania sunt facute cu ajutorul parlamentarilor. Asa este tara”, a mai spus Catalin Gioloiu.

Sursa: Realitatea TV

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.