Macedonschi vrea ca si politicienii brasoveni sa sprijine FOTE

Macedonschi vrea ca si politicienii brasoveni sa sprijine FOTE

0 77
Consilierul local FDGR Cristian Macedonschi a considerat ieri ca Guvernul a dat dovada de intelepciune pentru ca gasit fonduri pentru organizarea Festivalului Olimpic al Tineretului European 2013.
Am reusit sa facem lobby puternic la nivel local, national si international, iar in cele din urma s-au gasit fonduri pentru organizarea acestui eveniment. Acum este cazul sa ne dam mana toate fortele politice din Brasov pentru ca acest eveniment sa fie organizat foarte bine si sa faca o imagine buna Brasovului”, a explicat sursa citata.
Totodata, consilierul a anuntat ca va porni o campanie intitulata „Brasovul bunului simt”, astfel incat brasovenii sa arata vizitatorilor ca „suntem primitori, ospitalieri, ca avem servicii bune si ca avem respect atat fata de investitiile publice, cat si fata de cele private”.
Macedonschi a povestit ca a descoperit o multime de pet-uri aruncate langa Cetatea Brasov si ca directorul Agentiei pentru Protectia Mediului Brasov i-ar fi cerut sa „faca o sesizare” daca vrea ca zona sa fie curatata.
„Nu inteleg de ce trebuie sa fac o sesizare inregistrata, cand mizeria se vede cu ochiul liber”, a spus alesul local. Totodata, Macedonschi a cerut mai bun simt si din partea reprezentantilor Primariei Brasov. „De doua luni trebuiau finalizate lucrarile de strada Nicopole. De asemenea, mi se pare foarte ciudat ca lucrarile la sensul giratoriu de la Hidromecanica sunt gata de doua saptamani si ca nu se da drumul la circulatie, motiv pentru care soferii cheltuie mai mult pe benzina pentru a face un ocol foarte mare daca au de mers prin acea zona, Ar fi bine ca cei de la Primarie sa puna placute cu data limita a lucrarii si cu cine este executantul, astfel incat sa stim pe cine sa tragem la raspundere”, a mai spus sursa citata.
 
Iulian Rinder

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.