Macedonschi plimbă bloggări prin Brașov

Macedonschi plimbă bloggări prin Brașov

0 139

La initiațiva consilierul local brașovean Cristian Macedonschi cincizeci de bloggării au venit  in Țara Barsei prin ,,Experience Romania”

Oamenii au vizitat Biserica Neagră  si au descoperit orașul într-un tur ghidat organizat de Asociatia de Promovare si Dezvoltare a Județului  Brașov, iar ulterior s-au distrat pe la restaurantul Cucinino Pasta Bar din centrul istoric iar vinurile le-au sorbit la Crama Histria.
Seara au fost cazați in Poiana Brasov.
A doua zi au vizitat Cetatea din Feldioara unde au fost intâmpinați de Primarul Sorin Taus.
Care nu s-a putut abține și i-a întimpinat kitsch-os ,,calare pe un cal si imbracat in straie de Teuton” cum ține să ne amintească Macedonschi.

Bloggării au fost impresionați atat de cetatea recent restaurată cât și de faptul că aici a fost primul așezamant al Teutonilor pe tărâmurile europene dar in special de restaurarea cetații Marienburg care a fost introdusa recent in circuitul turistic. 
Cristian Macedonschi a  profitat de această ocazie sa le prezinte bloggărilor proiectul Rutei Culturale Europene a Cavalerilor Teutoni care reunește Israelul cu 13 țari europene și sa promoveze turismul ecvestru din Țara Bârsei. 

După vizita la cetate aceștia au plecat ieri la Sighișoara si Oradea iar pe 16 iulie revin in Țara Bârsei să viziteze renumitul Castel Bran care inițial nu era trecut in program
,,Ma bucur că am reusit sa promovez Brasovul si Țara Bârsei prin intermediul acestor oameni extraordinari in toata lumea si le mulțumesc tuturor partenerilor care s-au implicat si au sustinut acest proiect frumos.” a concluzionat consilierul local al Forumului German la Brașov, Cristian Macedonschi.

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.