Macedonschi îi cere lui Scripcaru să renunțe la investiții aiuristice și să...

Macedonschi îi cere lui Scripcaru să renunțe la investiții aiuristice și să se concentreze pe sănătate!

5 232


Cristian Macedonschi, consilier local FDGR la Brasov, face un apel către Primaria Brasov și implicit către supremul de acolo unde afirmă faptul că:
,,După cum am recomandat și în ședința de Consiliu Local din data de 27. martie mai fac încă odata un apel catre executivul primariei să oprească orice investitie nerelevantă la Brasov pentru a putea aloca resursele bugetare spre sistemul de sanatate brașovean și spre proiecte care vizează sănătatea populației, precum igienizarea și decontaminarea strazilor, scărilor de bloc, instituțiilor, a transportului public și nu în ultimul rând a școlilor pentru perioada post-coronaviris.
Eu propun un numar de minim de trei măști si trei perechi de mănuși pentru fiecare brașovean, mic sau mare.
Medici experți din Coreea de Sud si China au avertizat ca ar fi o mare greșeală să se iasă din casă fară mască de protecție atât pentru protecția proprie pe cât și pentru protecția celor din jur.
Astfel iși îndeplinește Primăria datoria de a-și proteja cetățenii în general și în special de posibile infectări cu virusul ucigaș, mai ales că majoritatea dintre brașoveni nu au acces la astfel de materiale sau nu au de unde sa le cumpere.
Ministrul economiei a anuntat acum cateva zile ca au rechizitionat firme care vor produce peste 4 milioane de masti pe luna iar capacitatea de productie este in continua crestere ajungand la 15 milioane pe luna. Primaria Brasov trebuie sa tina contactul strans cu ministerul pentru a se inscrie din timp la repartizarea acestor masti si sa ceara o lista cu furnizori agreati din punct de vedere a calitatii si pretului pentru manusi de protectie.
Multe orașe și comune din România au recurs la acest mod de protejare a populatiei din proprie inițiativă si eu m-aș bucura ca executivul brasovean sa nu aștepte până vine o ordonanță militară în acest sens ci să facă achizițiile necesare și distributia proactiv precum au facut-o și alti primari responsabili, sănatatea brașovenilor și implicit a românilor fiind în acest moment cel mai important lucru.
Nu îmi pierd speranța ca Primarul Scripcaru va ințelege importanța și necesitatea acestor pasi și să facă tot ce ii sta in putina sa protejeze brasovenii.
Din banii publici sa achizitioneze măsti și mănusi pe care sa le ofere gratuit brasovenilor.
Acelasi lucru il recomand și Consiliului Județean Brașov și tuturor primarilor din județul Brașov. Să facă autoritățile tot ce le stă în atribuțiile legale sa îi protejeze pe brașoveniiș
Iulian Rinder

COMENTARII

  1. La rlp alte mizerii is sa ne spuna taica olteanu cum au fost angajati numitii SN TM SF si Inca altii hmmmm?auzim?cum de licitatiile le castiga tot firme din bran?Siam incalecat peo sa si va paste DNA

  2. Da dar numai cu șantierele de construcții – cu care a umplut orașul, dar cu pădurile, acu i-a venit penalului apa la moară: taie ca la balamuc.

  3. Scripcaru e legat de mâni și de picioare de Palatul Cotrocenni unde e obligat să cotizeze lunar cu sute de mii dacă nu milioane de euro, pentru a nu i se deschide dosarele penale. Punct.

    • Da, dar a intervenit mizeria numită Covid 19. Cred că va răsturna întreaga paradigmă politică. Poate nu, dar eu consider că DA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.