Macedonschi ia apărarea omenilor de cultură din Braşov versus Scripcaru

Macedonschi ia apărarea omenilor de cultură din Braşov versus Scripcaru

0 141

 

Consilier Local Cristian Macedonschi reprezentant al Forumul Democratic al Germanilor din Romania (Demokratisches Forum der Deutschen in Kronstadt – DFDK) spune că  ,,ţinând cont de ultimele declaraţii ale primarului George Scripcaru ţin să precizez ca mă distantez ferm de poziţia acestuia.

Eu sunt de părere ca o societate se dezvoltă prin cultură şi susţin cu tărie actul cultural la Brasov.

Sunt un partener de încredere şi un susţinător al culturii braşovene, atât al mediului cultural public căt şi a iniţiativelor private şi mă bucur de fiecare moment cultural oferit brasovenilor si oaspetilor veniti la Braşov.

Îi recomand cu determinare primarului Scripcaru să ia exemplul Sibiului sau a Clujului, ca să nu compar cu oraşe culturale din afara ţării, să nu mai critice şi sa dojenească artiştii şi creatorii de cultură de la Braşov ci să-i susţină cu tot ce-i stă în putinţă pentru binele şi evoluţia societăţii braşovene.

Legat de ultima pozitie din cadrul ultimei sedinte de Consiliu Local la Braşov a primarului pe care o puteti urmari aici: https://youtu.be/gjgu_IRefDo doresc să transmit atat domnului primar cat si celor care ii susţin poziţia ca nici eu nici artiştii braşoveni nu ne vom muta din Brasov! Suntem nemultumiţi şi dorim o schimbare nu numai de atitudine„.

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.