Macar acum m-am linistit… !!!

Macar acum m-am linistit… !!!

0 311

            Creierul vâstnicilor este mai lent deoarece a acumulat o mare cantitate de cunostinte.Ca sa vezi ce simplu e!
Savantii considera ca oamenii nu se degradeaza mental odata cu varsta, ci, pur si simplu dureaza mai mult pana     ce-si   amintesc de un lucru, deoarece ei au mai multe informatii in creier. La fel cum, unui calculator al carui hard-disk e supraincarcat, ii ia mai  mult timp pentru accesarea unei informatii.
Cercetatorii afirma ca incetinirea procesului  nu reprezinta un declin al fenomenului cunoasterii. Creierul uman lucreaza mai lent la cei in varsta, spune Dr. Michael Ramscar, numai datorita faptului ca a acumulat mai multe informatii in decursul timpului. Creierul batranilor nu devine mai putin eficient. Din contra a adunat mai multe cunostinte.
De asemenea, cei in varsta, adesea se duc in alta camera sa ia ceva, iar cand ajung acolo, se intreaba  pentru ce au venit. Aceasta nu este o problema de memorie ci o metoda naturala pentru a-i determina pe batrani sa faca mai multa miscare !
            Am o grămadă de prieteni la care ar trebui  sa le trimit​ ​acest mesaj, dar nu-mi amintesc de ei, asa ca, va rog pe voi sa-l  trimiteți mai departe prietenilor vostri, care poate sunt și ai mei… (Valeriu Suca-Zgonea, sat Cotzofeni, com Dabuleni)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.