Lupta PNL si divorturile politice

Lupta PNL si divorturile politice

0 290

Deoarece in ultima perioada de timp mass-media brasoveana a fost asaltata cu comunicate de presa semnate Andrei Vocila, membru al Platformei Liberale, prin care acesta critica Organizatia Judeteana a PNL Brasov, presedintele Organizatiei Judetene a PNL Brasov, Aristotel Cancescu, a venit cu unele precizari desi nu a vrut sa raspunda provocarilor acestuia. „A fost intr-o perioada la PNL Brasov, dar a plecat la Sighisoara sau la Targu Mures, unde s-ar fi angajat. De la Bucuresti mi s-a spus ca nu mai este membru PNL”, a mentionat Cancescu.


?


Divorturile sunt de doua feluri: civilizate si necivilizate


Referitor la lupta pentru putere la nivel central in cadrul PNL, Cancescu a tinut sa precizeze ca pe plan local nu sunt probleme si ca aici lumea isi vede de treaba: „Daca anumiti colegi vor sa plece, este treaba lor sa o faca. Referitor la divorturi, pot sa spun ca sunt unele civilizate si unele mai putin civilizate. Depinde de fiecare cum isi alege sa se desparta. Sper ca la nivel central sa se limpezeasca lucrurile. Nici chiar presedintele nu are nimic de castigat. La Brasov, am avut o campanie electorala excelenta si o strategie formidabila pentru sustinerea lui Basescu. O treime din voturile cu care au castigat le-a avut din Brasov. Deocamdata, potrivit ultimului sondaj IMAS, PNL are 48%. Sper in intelepciunea Aliantei si a presedintelui”.


?


Brasovul tine la identitatea liberala


Cancescu a spus ca el sustine pastrarea identitatii liberale si daca unii s-au gandit sa mearga spre alt partid este opinia lor personala. Deocamdata, din PNL Brasov nu si-a aratat nimeni intentia de a pleca. Si la nivel central marea majoritate ramane in PNL. „Ati vazut ca am relatii foarte bune cu toti cei care sunt implicati in aceasta disputa. Sustin un PNL puternic in Brasov si mai vreau sa mentionez ca pe mine m-a bucurat intoarcerea lui Ghise in partid. Si el sustine sa se faca repede pace”, a conchis presedintele Organizatiei Judetene PNL Brasov, Aristotel Cancescu.


Ileana Roseala

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.