Lupta impotriva incalzirii globale o urgenta!

Lupta impotriva incalzirii globale o urgenta!

0 147

Fostul vicepresedinte american, Al Gore, a comparat lupta impotriva incalzirii globale cu cea impotriva nazistilor, informeaza Times of London. Gore a spus ca lumii ii lipseste vointa politica pentru a actiona si a invocat spiritul lui Winston Churchill, incurajand liderii mondiali sa se uneasca pentru a lupta impotriva schimbarilor climatice.
El i-a acuzat pe politicienii din intreaga lume ca exploateaza ignoranta legata de pericolele incalzirii globale pentru a evita luarea unor decizii dificile.
„Winston Churchill a trezit aceasta natiune intr-o maniera eroica pentru a salva civilizatia in al Doilea Razboi Mondial”, a spus Al Gore la Oxford University, adaugand ca „avem tot ce ne trebuie in afara de vointa politica, insa vointa politica este o resursa regenerabila”.
Gore a admis ca este dificil pentru a convinge publicul ca amenintarea pe care o reprezinta schimbarea climatica este la fel de urgenta precum a fost amenintarea Germaniei naziste.
Reamintim ca Al Gore a fost recompensat cu Premiul Nobel pentru Pace in 2007 pentru lupta sa impotriva incalzirii globale.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.