,,Lupii”și-au fortificat lotul

,,Lupii”și-au fortificat lotul

0 96

Echipa de hochei Corona Brașov și-a îmbogățit lotul cu doi atacanți, care vor suplini recentele plecări, respectiv, apărătorul Logan Stephenson şi atacantul Wacey Rabbit. Astfel, Albert Zagidullin (30 de ani), a ajuns la o intelegere cu CSM Corona Braşov, cel puţin până la finalul acestui sezon. Hocheist rapid, incisiv şi tehnic, atacantul de 190 de centimetri şi 95 de kilograme vine de la ACSH Gheorgheni, după o reziliere a contractului de comun acord cu echipa harghiteană. Pentru ACSH Gheorgheni a evoluat în acest sezon într-un număr de 14 meciuri în Liga Erste (unde a realizat 12 puncte: 7 goluri şi 5 pase decisive) şi 13 meciuri în Campionatul Naţional al României (unde a realizat 14 puncte: 13 goluri şi o pasă decisivă).A venit în hocheiul românesc sezonul trecut, la CSM Galaţi (după ce evoluase 250 de meciuri în VHL – „eşalonul 2” hocheistic al Rusiei).

Al doilea transfer este jucătorul canadian, Zach Franko (26 de ani). Acesta joacă pe postul de extremă stângă, are 180 de cm. şi 84 de kg. S-a născut în oraşul Winnipeg (provincia Manitoba, Canada) şi a început hocheiul la echipa de juniori a clubului Winnipeg Monarchs. A făcut pasul către hocheiul profesionist în a doua parte a sezonului trecut, când a fost în lotul a două echipe din liga profesionistă nord-americană ECHL: Idaho Steelheads şi Greenville Swamp Rabbits. Sezonul acesta l-a început la Huntsville Havoc (SPHL) şi după doar 4 meciuri a fost împrumutat de către echipa Norfolk Admirals (ECHL).

Ambii vor debuta în tricoul „lupilor” la Cupa României, competiţie care va avea loc la Braşov, în perioada 18-22 decembrie.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.