,,Lupii” Brașovului, victorie fabuloasă : 5-2 cu temuții rivali de la Miercurea...

,,Lupii” Brașovului, victorie fabuloasă : 5-2 cu temuții rivali de la Miercurea Ciuc!

0 122

Mare meci duminică, pe ghața Patinoarului Olimpic Brașov: Corona – SC Miercurea Ciuc, o partidă de șase puncte, contând atât pentru Erste Liga, cât și pentru Campionatul Național.

Meciul a început în favoarea ciucanilor, care au făcut o primă repriză foarte bună, au patinat mult, ăn viteză și au dominat disputa. În ciuda dominării și a ocaziilor avute, oaspeții au marcat un singur gol, conducând la prima pauză, 1-0.
În partea a doua a meciului, gazdele au schimbat atitudinea, au jucat fără frână, au dominat clar și au reușit să întoarcă rezultatul, prin golurile semnate de Labrecque și Brown.

Jocul le-a mers de minune ,,lupilor”, care nu s-au oprit și au mai înscris de două ori, prin Fowlie și Gliga, reușite între care s-a intercalat și un gol al ciucanilor, astfel că după două reprize, Corona conducea cu 4-2!
În repriza a treia, gazdele și-au continuat revenirea miraculoasă, semnalată după prima pauză, astfel că au mai înscris o dată, prin Carlson, stabilind scorul final : 5-2, după o prestație de vis a echipei Brașovului.
Mai trebuie semnalată și forma excelentă a portarului Polc, care a apărat magistral, inclusiv o lovitură de penalitate, în repriza a treia, la scorul 5-2!

Astfel, Corona este foarte aproape de ocuparea locului 3 în clasamentul Erste Liga, la finalul primei părți a întrecerii, de care o mai despart 4 partide.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.